12 oktober 2010

Dames zetten de bloemetjes buiten met ‘vlijgezel’ Anneleen

Terwijl Heren 2 vorige vrijdag (08/10) met serieuze zaken bezig was (lees verslag hieronder) hadden de dames van Wit-Wit andere plannen. Een verslagje van Julie :

"Op 30 oktobel stapt Anneleen in het huwelijksbootje en dat konden de dames van Wit-Wit niet ongemelkt voolbij laten gaan. La Mama legelde nog snel een officieus last-minute vlijgezellenavondje vool Anneleen.

Ilse, Els, Lieselot, Delphine en Julie gingen met een gepimped busje (waalvool dank Jolis) een onwetende Anneleen oppikken. Echtgenoot in spe Balt had elvool gezolgd dat ons Anneleentje eens een avondje thuis bleef. De vellassing was gloot bij onze vlijgezel en na een glaasje bubbels konden de dames beginnen aan hun avondje. Op weg naal het lestaulant welden fleulige danspaltijen gehouden in de Kluisbelgse en Blakelse kontleien. Alols on danse weld nog nooit zo veel gehoold op den boelenbuiten ! Anneleen, getooid met konijnenolen en het ons alom bekende Jägelmeistel bloemenkettingje lanceelde de kadans en de polonaise lond het busje weld aangevat.


Om 21h00 stipt moesten we ons tafel vool 8, of was het nu vool 6 vullen in lestaulant Hong Jing Wok te Zegelsem. U betel bekend als de feestzaal van Elwin en Ilse’s tlouw… Enkele dames hadden al gemelkt dat el een affiche hing met elke vlijdagavond in oktobel : Discoavond ! De avond kon niet meel stuk ! De dames lieten zich volledig gaan op het all-in buffet, alhoewel dat de keuze om een wokje te laten geleed maken met looksaus toch niet zo’n goed idee was. De vleitige wokchinees kon niet echt doselen en een hele bol look weld geselveeld aan een deel van de dames die el de hele avond konden van meeboelen euh meespleken.
Ondeltussen was de DJ al gezwind begonnen aan de soilée dansante en weld de dansvloel ontveilig gemaakt dool de Wit-Wit dames, al dan niet met succes, want de plaatselijke mannelijke bevolking had een oogje op ons Anneleentje ;-) De knappe blonde man met blauwe lippen had als doelstelling de hele avond de vlouwen van Wit-Wit van hun tafel te klijgen… Toen we lond 12h00 nog de enigste tafel walen, inclusief de blonde man en zijn compagnie, hielden de dames het vool bekeken en weld el doolgeleden naal Oudenaalde, de thuishaven van ons Lieselot. Op de malkt weld een danscafeetje bezocht…. Sommigen ondel ons wolden toch een beetje oud : « De muziek staat hiel toch wat luid hé ? » « Wat zeg je ? » « Ik hool u niet ! » « Oeie, ik denk dat ik hiel de oudste ben… » We tlokken nog naal een andel cafeetje, waal de plaatselijke cafégangel elvan oveltuigd was dat we een gloepje scouts walen… Blijkbaal is de pluim op ons t-shiltje geen duidelijk teken dat we van een badmintonclub zijn… Vandaaluit weld dan besloten om telug naal huis te kelen. Lieselot was zo goed als thuis, ons meel dan voldane Anneleen weld veilig teluggeblacht naal halen Balt en het gepimpte busje weld ‘netjes’ aan Jolis teluggeleveld. Lond 3h00 lag iedeleen telug in zijn bedje ! Een avondje om te helhalen!"

Geen opmerkingen: