19 oktober 2010

Heren 4 krijgt (te) zware pandoering

De 4e ploeg trok gisteren naar Oudenaarde voor zijn derde match van het seizoen. De eerste 2 werden gelijk gespeeld en Eric, Kjell, Niels, Sven en Glenn gingen voor de winst. De moed zakte hen een beetje in de schoenen bij het zien van de ploegopstelling van Vlabad (2 C1’s en 1 C2).

Vlabad H2 – Wit-Wit H4 : 8 - 0
Eric en Glenn speelden de eerste dubbel tegen een C1 en een C2, een moeilijke opgave dus. In de eerste set konden ze nog weerwerk bieden (21-16), maar in de tweede set gingen ze kansloos ten onder (21-5). Kjell en Niels konden hun tegenstanders ook niet verontrusten (21-11,21-10). Sven en Kjell speelden de derde dubbel maar ook hier werd er in 2 sets verloren (21-15, 21-9). Niels en Eric speelden de laatste dubbel en het leek erop dat zij vlot gingen winnen na 21-12 winst in de eerste set maar daarna zakten ook zij weg. Ze verloren set 2 en 3 dan ook en zo stond het 4-0 na de dubbels.
Glenn speelde de eerste enkel tegen Pieter De Bleeckere. Hij won de eerste set vrij vlot, mede ook dankzij de hoge foutenlast bij zijn tegenstander, met 21-14. In de tweede set waren de rollen omgedraaid, nu maakte Glenn te veel fouten en zo ging de tweede set met 21-14 naar Pieter. De derde set werd een set van een hoog niveau, waarbij beide spelers zichtbaar diep moesten gaan, en uiteindelijk beslist werd in de verlengingen. Het was uiteindelijk Pieter de aan het langste eind trok. Het werd 25-23 met een cruciale misser op 22-23 van Glenn :-( Niels mocht (of was het moest) ook tegen een C1 spelen. Hij speelde goed maar verloor met 2 keer 21-12. Sven speelde tegen een C2 een goede tweede set maar verloor ook in 2 sets. Kjell mocht tegen een D (op papier, want hij pakte zijn C2 dit weekend op het tornooi van Latem) spelen. In de eerste set ging het niet zo goed maar in de tweede set wist hij er zelf verlengingen uit te slepen, maar hij verloor met 25-23 (een déjà- vu voor Glenn).

Zo verloor Wit-Wit 4 zijn eerste match van het seizoen en staat nu 4e in het klassement. Maar we onthouden vooral de goeie dingen (die er zeker ook waren).

Geen opmerkingen: