18 oktober 2010

Mix 1 in vieze papieren...

Hoewel met ambitie begonnen zit Mix 1 na vier wedstrijden in vieze papieren. Vierde wedstrijd en de derde keer zonder Flore en Ine (aan de slag in Denemarken). Ook deze keer liet zich dit voelen. Tegenstander was Lokerse. Meestal staan deze wedstrijden garant voor spannende ontmoetingen (waarbij Wit-Wit vaak aan het langste eind trekt.) Deze keer was het anders... Ook bij tegenstander Lokerse zat hun topspeler (Sam van den Broeck) in Denemarken, maar het "verlies" van de beide dames woog voor Wit-Wit blijkbaar toch iets meer door. Daarnaast haalde Wit-Wit niet z'n vereiste niveau, waardoor er op de overwinning (6 - 2) van Lokerse niet veel af te dingen was. Hierdoor staat Mix 1 met 2 op 8 op een troosteloze voorlaatste plaats. Een plaats die Mix 1 een ticketje retour oplevert naar Derde Liga. Dringend tijd dat er dus gewonnen wordt... Maar de wedstrijd zelf : een verslagje van Julie.

Lokerse G1 - Wit-Wit G1 : 6 - 2
Gisterenavond trok Mix 1 naar Lokeren om zijn 4e wedstrijd te spelen. Spelers van dienst : Kapitein Duch, Arno, Lieselot en Julie. Djé had iets te enthousiast gehockeyd en kon op het laatste nippertje niet meer mee. Julie genoot na een weekendje Sint-Martens-Latem van een ‘rustige’ middag ten huize Huyghe - Dossche en werd daar opgepikt door Duch. Doorrijden naar Oudenaarde en dan Arno oppikken in Gent om dan toch te stoppen in de McDonald’s en op Ronsisch uur toe te komen in een overvolle sportzaal !
De ploeg hoopte op minstens een drawke en begon gemotiveerd aan de dubbels. De negatieve toon werd echter snel gezet. Lieselot en Julie speelden een matige eerste set, maar deden goed mee in de tweede en hoopten zelf een derde set uit de wacht te slepen. Jammer genoeg werd het een tweesetter met 21-14 en 21-18. Ondertussen speelden Duch en Arno een sterke wedstrijd, waarbij ze hun voorsprong nooit konden behouden. In de 3de set stonden ze goed voor, maar een paar directe fouten op het einde en de score stond op 2- 0 voor Lokerse. Beide ploegen waren ervan overtuigd indien Djé en Arno de wedstrijd hadden gespeeld, het wellicht 1-1 was geweest.
Arno speelde een sterke wedstrijd tegen Frederik Desander. De punten lagen altijd dicht bij mekaar maar het was toch Arno die het aan het langste eind trok. Lieselot enkelde gezwind tegen Caroline Coppieters en won voor het eerst tegen deze dame. Julie kreeg op haar doos en verder valt er over haar wedstrijd niets te vertellen. Ondertussen was ook Duch aan de slag tegen Jordy Van der Sypt. Een haalbare kaart, ware het niet dat de snaren van Duch het
lieten afweten. Niets lukte meer en Jordy moest beamen aan het einde van de wedstrijd : "Hadden zijn snaren niet af geweest, had hij zeker gewonnen." De frustratie was groot en de 4-2 stond op het scorebord.
Hoe goed Duch en Julie vorige maandag mixten, was het nu omgekeerd. Het niveau lag net iets hoger en veel anders dan ‘plezier’ proberen te beleven aan de match, konden ze niet doen. Arno en Lieselot speelden een sterke 3- setter, maar verloren nipt met 19-21. Eindresultaat : 2-6. Niets is nog bepaald (hoewel het er niet goed begint uit te zien), maar het zou toch deugd als bij de volgende ontmoeting tegen Zwijndrecht Flore en Ine aanwezig zouden kunnen zijn.
Daarna werd er gelukkig nog rustig nagepraat in de cafetaria, werden de Gentse studenten afgezet in hun hometown en was de nacht kort voor sommigen.

4 opmerkingen:

Unknown zei

Nog een beetje lectuur voor dat ge vanavond vroeg onder de wol kruipt.
http://www.lokersebc.be/

Joris zei

Mooi artikel bij de tegenstrever

De Opper zei

op papier lijkt het inderdaad niet zeer positief en dat we tot op de laatste speeldag zullen moeten knokken is ook duidelijk maar den ieste ploeg is zoals zovaak in het verleden op zijn sterkst als er wat druk bij is. vorig jaar waren ook een paar bestuursleden bijna zaker dat den Wiet Wiet zou zakken!
achteraf bleek dat niet juist te zijn, gelukkig maar!

Erwin zei

Inderdaad ;-) Maar voor zover ik mij herinner hebben die bestuursleden ook zelf hun steentje bijgedragen in enkele cruciale overwinningen van Wiet-Wiet (remember Lokeren) ;-) ;-)

Beschouw dit artikeltje maar als een "ernstige waarschuwing" om alvast de druk een beetje te verhogen ;-)