04 oktober 2010

Oudegem D2 – Wit-Wit D2 : 3-5

Gisteren speelden de dames van de 2de ploeg in Oudegem. Kapitein Anneleen kon er jammer genoeg niet bij zijn daar ze in ‘sunnigere’ oorden vertoefde ! Speelsters van dienst waren Sophie, Julie, Ilse en Delphine. (Els en Lieselot waren mee met Mix 1.)

Ilse en Sophie vertrokken gezwind uit Ronse, richting Geraardsbergen om Julie op te pikken om dan door te rijden naar de McDonalds Ninove (in tegenstelling met de mannenploeg werd er daar niets genuttigd !!!) om Delphine en haar wederhelft op te halen. Voor een keer dat Wit-Wit ruim op tijd was, was de sportzaal nog niet klaar. Luidruchtige supporters en kortgeshorte volleyballende grieten vulden de pleintjes.

Eenmaal de velden opgesteld, was er niet veel opwarming nodig, een sauna had er niets tegen en we konden beginnen aan de dubbels. Op papier liep alles zowat gelijkaardig. Sophie en Julie speelden tegen een B2-duo en haspelden 3 spannende sets af zonder winst jammer genoeg. Ilse en Delphine konden niet achterblijven en speelden zelf nog een spannendere 3-setter tegen een C1- en C2-dame. Jammer genoeg stond het net meer langs de kant van Oudegem dan van Ronse! Voor de andere 2 dubbels werd er in beide kampen geswitched : Julie en Ilse, tegen een B2 en C1, speelden alweer een mega-spannende 3-setter maar konden hier toch winnen én ondertussen wonnen ook Sophie en Delphine alvast hun wedstrijd. Stand na de dubbels : 2-2. Alles was nog mogelijk !!!

Julie trad aan tegen een B2 en hield de 3-setters-tendens aan en won zo haar eerste punt van het seizoen. Sophie zette daarentegen haar puntensaldo terug op 0 door te winnen tegen een B2 ! Delphine had echter minder geluk en verweerde zich keihard tegen een C2, maar moest jammer genoeg de duimen leggen in de 3de set. De winst hing dus af van La Mama !!! Ilse haalde alles uit de kast en won vrij vlotjes in 2 sets.

Na het natje en droogje in de plaatselijke cafetaria werd er nog afgesproken met Mix 1 (op competitie in Dilbeek) in Gent aan frituur Julien om zakken en personen van auto te wisselen. Sommigen waren ontgoocheld dat er daar niet doorgezakt werd... Conclusie van de avond : Wit-Wit 2D wint op verplaatsing en dat doet nog zoveel deugd ! Benieuwd wat onze dames vanavond zullen uitsteken tegen Nilston.

(Verslag : Julie)

1 opmerking:

Erwin zei

Een Mac-Donalds langs de weg, volleybalvrouwen in korte shortjes, Julien in Gent... Deze avond had echt alles in huis om een heuse topper te worden... En dan toch braaf naar huis gaan!? Begrijpelijk dat sommigen ontgoocheld waren ;-) Er is nog werk aan de winkel dames! ;-)