01 december 2010

Heren 2 (even) aan de leiding...

Na een weekje uitstel kon Heren 2 dan toch aan de slag in z'n thuiswedstrijd tegen Danlie. Volgens de huidge stand en op papier (bij het uitwisselen van de wedstrijdformulieren) leek dit een haalbare kaart. De spelers van Heren 2, met kapitein Erwin, Mathieu, Venter, Dimi, Moerie en Glenn zorgden inderdaad voor een overtuigende overwinning.

Wit-Wit H2 - Danlie H1 : 7 - 1
Danlie speelde met twee vaste dubbelkoppels. Wit-Wit probeerde in deze wedstrijd eens wat andere combinaties uit. Met wisselend succes. Tegen het eerste duo wonnen Mathieu en Erwin de eerste dubbel, al was het geen hoogstaande wedstrijd. Gelukkig (voor Wit-Wit) maakte Danlie op het einde van de derde set net iets te veel directe fouten. De match daarna konden Mathieu en Dimi tegen hetzelfde koppel dit resultaat niet herhalen : verlies in drie sets. Gelukkig hadden Dimi en Moerie Wit-Wit eerder al op voorsprong gebracht met vlotte winst tegen het andere koppel van Danlie. In de volgende wedstrijd hadden Erwin en Venter (na een dramatische start) iets meer moeite met dit duo, maar wonnen ze toch. De tussenstand was zo 3 - 1.
Erwin liet zijn enkelwedstrijd aan zich voorbij gaan, waardoor ook Glenn in het strijdperk mocht treden. Veel strijd was er echter niet want hij won met 3 en 4! Ook de andere enkels (Mathieu, Dimi en Moerie) werden vlot in twee sets gewonnen. Eindstand : 7 - 1!

Met deze overwinning komt Heren 2 voorlopig even aan de leiding. Het blijft echter nog even afwachten voor er echt ambities mogen gekoesterd worden. Er staan immers nog een aantal moeilijke uitwedstrijden op het programma en de andere ploegen volgen op nauwelijks een puntje!

Geen opmerkingen: