15 februari 2011

Winst voor Heren 4 op Super-Monday

Andere clubs hebben dan wel een "Super-Sunday", Wit-Wit had gisteren zijn "Super-Monday" (en dat op Valentijn). Maar liefst drie ploegen speelden thuis een wedstrijd. Met wisselend succes. Heren 4 bracht het er het best van af met winst tegen Wetteren. Voor Wetteren, die tweede staat in het klassement (4e Provinciale) was het de eerste nederlaag. Een verslagje van Glenn.

Wit-Wit H4 – Wetteren H3 : 5 - 3
3 dagen na de verloren wedstrijd in Evergem stond voor de vierde ploeg de voorlaatste match op het programma. Na het nipte verlies van vrijdag was de vierde ploeg op zoek naar revanche.
Mathieu en Glenn speelden de eerste dubbel en moesten zelf hun beste niveau niet halen om zonder problemen te winnen. Joris en David deden op hetzelfde moment hetzelfde en wonnen dan ook de tweede dubbel. In de derde dubbel speelden Joris en Niels een spannende match. Ze verloren de eerste set met 17-21 maar wonnen de tweede set met 21-19. In de derde set konden ze echter geen vuist meer maken en verloren met 14-21. Niels speelde ook de vierde dubbel samen met Seth, maar door een te hoge foutenlast verloren ze de match in 2 sets. Zo stond het nog maar eens 2-2 na de dubbels.
Mathieu speelde de eerste set tegen een sterke C2. Hij won de eerste set met 21-19 maar in de tweede set krikte zijn tegenstander zijn niveau op en Mathieu verloor met 14-21. De derde set werd een thriller die Mathieu uiteindelijk verloor met 19-21. De tweede enkel werd gespeeld door Glenn, hij kende weinig problemen en won dan ook vlot met 21-8, 21-5. Ook Niels die de derde enkel speelde won zijn match en zo was een punt al zeker binnen. Maar het werd meer. David speelde in zijn enkel goed geconcentreerd en had op het einde van de tweede set zelf de luxe om wat met zijn tegenstander te spelen. Zo won de vierde ploeg tegen de tweede in de stand en schuiven ze nu op naar een voorlopige 3e plaats.

Geen opmerkingen: