03 oktober 2011

Knappe resultaten op Jeugdcup Gentse

Heel wat winnaars en finalisten...
Gisteren trokken een aantal jeugdspelertjes (heel vroeg) naar Gent voor de tweede manche van de PBO Jeugdcup. De wedstrijden vonden plaats in de wielerpiste Eddy Merckx aan de Blaarmeersen. Wit-Wit behaalde er enkele knappe resultaten. In heel wat reeksen ging de overwinning naar een spelertje uit Ronse of stond er iemand van Wit-Wit in de finale. Een overzichtje :

U9 jongens
De U9 jongens was een Wit-Wit onderonsje. Kobe won de (enige) poule en was zo eerste in de reeks. Thomas was knap tweede en Robbe een verdiende derde. Hopelijk komt de komende jeugdcups in deze reeks wat extra concurrentie, zodat niet enkel Wit-Wit-ers tegen elkaar moeten spelen.

U11 jongens
Emile was duidelijk (te) sterk voor deze reeks en won vlot in deze categorie. Hij zou het zelfs een categorietje hoger kunnen proberen... Daar zou hij dan wel zijn broer Louis tegen komen...

U13 jongens
Ook Louis deed het bijzonder knap en behaalde als eerstejaars de finale van de U13. Daarin moest hij nog nipt de duimen leggen. Maar toch erg knap gedaan!

U15 jongens
Ook bij de jongens U15 was er een finaleplaats weggelegd voor Wit-Wit. Gatien (eigenlijk nog U13) moest het een categorie hoger doen en behaalde mooi zilver.

U15 meisjes
Bij de meisjes U15 ging het goud wel naar Wit-Wit. Daar zorgde Shelly voor. Na winst in de poule won ze ook de finale. Proficiat!

U17 jongens
Een laatste finaleplaats was er tenslotte bij de jongens U17. Ook Nathan (nog U15) speelde een categorie hoger. Met succes. Hij behaalde een knappe zilveren medaille tegen iemand die een heuse kop groter was. (Foto)

Jeugdcup Buggenhout : zondag 23 oktober
Ondertussen kan je ook al inschrijven voor de volgende jeugdcup. Die heeft plaats in Buggenhout op zondag 23 oktober.

Geen opmerkingen: