20 maart 2012

Heren 3 nipt onderuit tegen leider

Mathieu, Nicolas, Pieter en Glenn trokken vrijdagavond naar Buggenhout voor een wedstrijd tegen de leider. Bij winst was heren 3 zeker van het behoud. Het was spijtig genoeg Buggenhout dat revanche pakte voor het verlies uit de heenronde.

Buggenhout 2H - Wit-Wit 3H : 5 - 3

Dat de dubbels niet het sterke punt zijn van Heren 3 is al langer geweten en dit werd vrijdag dan ook nog maar eens pijnlijk duidelijk. Zowel Mathieu en Pieter als Nicolas en Glenn verloren in respectievelijk de eerste en vierde dubbel in twee sets. In de volgende dubbels liep het beter. Nicolas en Pieter wonnen de eerste set maar verloren de tweede. In de derde set kwamen ze op het einde terug na een grote achterstand maar verloren uiteindelijk met 21-19. Ook Mathieu en Glenn speelden ondertussen een driesetter. Ondanks de frustraties over de smashen (of waren het clears?) van de tegenstanders wonnen zij wel de derde set.

Pieter begon als eerste aan zijn enkel. Hij kreeg een B1 tegenover zich en werd in de eerste set volledig weggespeeld. In de tweede set ging hij goed mee met zijn tegenstander maar verloor weer met een nipte 21-19. Glenn kreeg een B2 tegenover zich. Hij won de eerste set met 21-18. Bij een 15-9 achterstand in de tweede set zakte zijn tegenstander door zijn knie en de wedstrijd zat er op. Een punt zat er dus nog altijd in. Mathieu kende geen problemen met zijn tegenstander en liet hem in beide sets niet in de dubbele punten komen. Alle druk lag dus bij Nicolas. Hij verloor de eerste set maar herpakte zich goed in de tweede. Hij sleepte een derde set uit de brand maar kon daar nooit een vuist maken en verloor dan ook zwaar.

Heren 3 verloor dus nipt al zat er meer in. Met een Pieter in zijn normale doen (lees nuchter) zat er misschien wel een punt in...

3 opmerkingen:

Jochim zei

Toeme, maar sterk !

FOEI PIETER !

Joris zei

Olla ne pool op den blog

Jochim zei

Ja , Ze hebben hier internet ^^