13 maart 2012

WWW : Wit-Wit in Wetteren

Het voorbije weekend werd het tornooi van Wetteren gespeeld. Terwijl de echte toppers proberen punten te sprokkelen op het BBAC-tornooi in Waregem spelen de mindere goden lekker veel wedstrijdjes (dubbels in poule) in Wetteren. Een ideale combinatie. Traditiegetrouw zakten weer enkele Wit-Wit-ers af naar Wetteren en die deden dat helemaal niet slecht. Een kort overzichtje :

B1-reeks
Julie won DE B1 (al waren ze wel maar met 3). In de Mix kon ze samen met Duch echter geen potten breken.

B2-reeks
Na een spannende finale was er winst voor Sophie in GD B2 aan de zijde van Lode Devos (Shuttle Stars). Al de tweede tornooiwinst voor dit gelegenheidsduo! Erwin en Ilse strandden in de poules. Erwin deed het samen met Seppe dan wel weer goed in HD B2. Ze speelden hun tweede tornooi samen en bereikten (weer) de finale. Jammer genoeg kwamen ze daarin iets te kort. In HE B2 waren er de knappe prestatie van Mathieu en Erwin (halve finale) en Glenn (kwartfinale). In DD B2 hadden Sophie en Ruth Cierkens (Vlabad) even goed eerste kunnen worden, maar het werd na onverwacht verlies plots vierde. Ja, in een poule kan het soms raar lopen ;-)

C1-reeks
Slechts één Wit-Wit-er te bespeuren in de C1 : Seppe. Maar hij deed het helemaal niet slecht. Hij bereikte de finale van HE C1 maar moest in een hoogstaande wedstrijd zijn meerdere erkennen in zijn tegenstander.

C2-reeks
Misschien wel de knapste presatie viel te noteren in DE C2. Shelly speelde haar tweede officiële tornooi als C2 en bereikte na drie spannende wedstrijden de finale. Die verloor ze pas met 20 -22 in de derde set. De ontgoocheling was groot, maar Shelly kan terugkijken op een knap tornooi. In HE C2 had Quentin de loting een beetje tegen, maar hij verloor pas in drie sets van het eerste reekshoofd. In HD C2 speelde hij samen met Stein Bondroit van Lokerse (als 13-jarigen) nog enkele knappe dubbels die slechts in drie sets verloren werden. Eéntje werd zelfs gewonnen. Knap!

D-reeks
Ook in de D-reeks konden we twee spelers terugvinden in de tabellen. Hen verging het echter iets minder goed. Gatien verloor in HE D na een spannende wedstrijd (19 - 21 in de derde set) in de eerste ronde en ook Amy mocht na de eerste wedstrijd in DE D al gaan douchen. Volgende keer beter!

1 opmerking:

Shelly :D zei

Kga mijn best doen. Ze zeggen altijd 3de keer goede keer :D