03 mei 2012

Mix 3 kampioen : de foto's !!!

Maandag greep Mix 3 de titel in derde Provinciale na een ruime 7 - 1 overwinning tegen Vlabad G2. Het belangrijkste is daarmee gezegd! Hierbij dan ook een kort verslag en veel ruimte voor foto's ;-)

Wit-Wit G3  - Vlabad G2 : 7 - 1
Kapitein Ilse had vooraf heel wat stress voor deze belangrijke wedstrijd, maar dat was eigenlijk voor niets nodig. Ze kon immers rekenen op een sterke ploeg. Bij de dames waren  Sophie, Delphine en zijzelf present, bij de heren waren dat Dimi, Mathieu en Pieter. Glenn was nog steeds gekwetst en Fred was juist geopereerd aan zijn knie. Het was alvast leuk om te zien dat Fred zijn ploeg kwam aanmoedigen en dat ook nog heel wat andere supporters een kijkje kwamen nemen. Bedankt!

Een spannende ontmoeting kregen de supporters echter niet te zien. Dimi en Mathieu zorgden al snel voor het eerste punt door de heren dubbel te winnen. Ilse en Delphine hadden wel drie sets nodig (stress?) maar wonnen ook hun dubbel. Sophie en Dimi zorgden al snel voor de comfortabele 4 - 0 voorsprong door hun enkel te winnen. In principe was hiermee de titel binnen, maar bij een overwinning was er geen telwerk meer nodig. Het was uiteindelijk Pieter die na een driesetter het beslissende punt binnen haalde. De "beker" (zie foto) kon tevoorschijn gehaald worden. Ook Ilse won daarna nog haar enkel, al was dat nog behoorlijk spannend. Gelukkig was het niet meer van "moeten". Ook de mix van Pieter en Sophie werd gewonnen, maar een 8 - 0 overwinning werd het niet. Vlabad redde immers (verdiend) de eer in de laatste mix-wedstrijd die na een spannende driesetter verloren werd door Dimi en Delphine. Perfectionist Dimi was zelfs even ontgoocheld, maar dat was snel vergeten eenmaal de glaasjes schuimwijn bovengehaald werden. Daarna werd het feestje nog verder gezet in de cafetaria...

Nogmaals bedankt aan alle supporters en succes volgend seizoen in tweede Provinciale!

De overwinning is binnen. De beker kan bovengehaald worden...

Kapitein Ilse is tevreden...

Ook de kleinste supporter geniet mee.

Een glunderende kampioenenploeg!

1 opmerking:

La Mama zei

@de vele supporters : DIKKE MERCI!
@de spelers die meespeelden : ook nen fermen MERCI!! (op de foto ontbreekt nog één invaller namelijk Erwin ;-)
En ja ... de kapitein is serieus content :-)!!