04 oktober 2012

Heren 3 sets

Vorige zondag stond voor Heren 3 de tweede competitiewedstrijd op het menu. Na het gelijkspel tegen Ouwegem kreeg Heren 3 met Beveren een lastige tegenstander tegenover zich. Het draaide dan ook uit op een fiasco.

Beveren 2H - Wit-Wit 3H : 8 - 0
De wedstrijd begon al met een halfuur vertraging omdat Heren 3 door omstandigheden te laat aankwam. Het waren uiteindelijk Venter, Aaron, kapitein Jochim en Glenn die in Beveren iets moesten proberen te halen.

In de dubbels verliep het hetzelfde zoals in de eerste competitiematch. Glenn en Venter mochten de spits afbijten maar kwamen er niet aan te pas in de eerste set. In de tweede set herpakten ze zich maar gaven op het einde een grote voorsprong weg door te veel  fouten te maken. Ook Glenn en Jochim speelden een slechte eerste set en een betere tweede waarin ook zij een voorsprong weggaven. Ook Venter en Aaron verloren hun dubbel in twee sets al speelden zij beter mee in hun wedstrijd. Jochim en Aaron speelden een goeie dubbel en wonnen de eerste set. De tweede set moesten ze nipt aan hun tegenstanders laten en ook in de derde set was dit het geval. Heren 3 weer 4-0 achter maar nu leek het een mission impossible.

Glenn speelde de eerste enkel tegen een B2.  Naar analogie met zijn spelbeeld van tijdens de dubbels maakte hij ook nu veel te veel fouten en verloor in drie sets. Venter mocht de tweede enkel spelen en deed dat ook tegen een B2. Hij won vlot de eerste set en verloor al even vlot de tweede set. In de derde set ging hij sterk van start en bouwde een voorsprong op. Op het einde van de set sloeg de vermoeidheid toe en zijn tegenstander ging op en over hem. Ook Jochim speelde tegen een B2. Hij speelde niet slecht maar moest toch duidelijk zij meerder erkennen in zijn tegenstander. Aaron kwam in zijn enkel ook nooit in zijn spel en verloor ook in twee sets.

Heren 3 won op de hele avond dus maar 3 sets en verloor dus meer dan verdiend. Zondag spelen ze tegen Lokerse en is het al van moeten om niet in de problemen te geraken