16 oktober 2012

Knappe prestaties op tornooi Latem

Traditiegetrouw zakte Wit-Wit af met een delegatie naar één van de dichtsbijzijnde tornooien : Latem. De nieuwe (jonge) generatie tornooi-spelers deed het daarbij niet slecht, integendeel. Er vielen enkele knappe prestaties te noteren :

Shelly wint finale tegen zus Amy in DE C2
De dames enkel C2 werd een Wit-Wit-onderonsje tussen de zusjes Amy en Shelly. Voor Amy was het haar eerste tornooi als C2! Een knappe prestatie dus! In de finale was zus Shelly (die vorig jaar ook al eens een finale speelde) net iets sterker. Voor Shelly zit het C1-klassement er dan ook aan te komen.

Nathan wint HE C2
Ook de heren enkel C2 was Wit-Wit gekleurd. In de halve finale moetsen Quentin en Nathan het immers tegen elkaar opnemen. Nathan haalde het en wist later op de dag ook de finale te winnen. Een knappe prestatie van beide spelers.

Halve finale voor Mathieu en Ruth in HE/DE B2
Ook Mathieu VDA is stilaan onder stoom aan het komen. Na enkele tornooien waarin hij een moeilijke loting kende in de eerste ronde bereikte hij nu de halve finale. Tot zijn eigen frustratie moest hij daarin nipt de duimen leggen. Geen nood... zijn kans komt nog wel!
Ook de prestatie van Ruth (als uitgeleende speelsters toch ook een beetje Wit-Wit) willen we graag vermelden. Ook zij strandde in de halve finale van DE B1 waarin ze verloor van het tweede reekshoofd. Niet onaardig als eerste-jaars-B1.

Geen opmerkingen: