05 november 2012

1 x goud, 2 x zilver en 2 x brons op PK

Traditiegetrouw stonden in het weekend van Allerheiligen de Provinciale Kampioenschappen op het programma. Wit-Wit stuurde een beperkte delegatie naar Dendermonde (waarom weer zo ver van huis...?) maar kan toch terugblikken op een geslaagd tornooi.

Lieselot en Arno onbedreigd naar titel
De enige titel voor Wit-Wit komt dit jaar op naam van Lieselot en Arno. Ze cruisden vrij onbedreigd naar de titel in het Gemengd Dubbel B1 en wonnen al hun wedstrijden in twee duidelijke sets. Een verdiende titel! Benieuwd of dit een boost geeft voor de Vlaamse Kampioenschappen en de titelstrijd in Derde Liga...



Er bestaan nog "goeie" C1's...
Dat Wit-Wit met Seppe een "goeie" C1 in huis heeft, wisten we al een tijdje. Dat bewees hij nogmaals door met Arno de finale te halen van het Heren Dubbel B1. Daarin verloren ze na een spannende wedstrijd de titel tegen de topfavorieten (en eerste reekshoofd) Glenn en Gert. Twee weken geleden in Antwerpen lukte het wel nog... Jammer! Het zou een waarschijnlijk een unicum geweest zijn in de geschiedenis van de PBO dat een C1 een B1-titel kon winnen.
Ook in het Heren Enkel B2, deed onze C1 het niet onaardig. Na een mooi parcours bereikte Seppe de finale. Jammer genoeg kon hij ook hier de kroon niet op het werk zetten. Tweemaal zilver dus voor Seppe. Niet slecht voor een C1...

Brons voor Nicolas en Nathan
Er deed eveneens een delegatie van de "jonge garde" mee aan het tornooi. Ook hier werd nipt naast een titel gegrepen. Nicolas en Nathan bereikten de halve finale Heren Enkel C2 maar konden niet doordringen tot de eindstrijd. Beide goed voor "brons" dus.

3 opmerkingen:

De opper zei

proficiat aan mijn basisspelers van Mix 1 en aan de jonge garde! @seppe laat je arm nu maar rusten tot de volgende Mix wedstrijd!

La Mama zei

Bravo aan al die sterspelers!

Julie zei

Proficiat aan iedereen!