15 mei 2013

Sebbe tweede in (eindstand) Jeugdcup U11 !!!

Zondag waren de Pluimplukkers de gastheer voor de laatste Jeugdup van het seizoen 2012 -2013. Er kon zowel enkel, dubbel als gemengd gespeeld worden. Aangezien dit de laatste Jeugdcup was, werden ook de prijzen voor de eindrangschikking uitgedeeld. Voor Wit-Wit waren Sebbe, Victor en Wannes van de partij...

Sebbe had (als tweede reekshoofd) bij de Jongens U11 zijn tweede plaats in de rangschikking te verdedigen en deed dat met verve. Gesteund door een goeie loting bereikte hij de halve finale waarin hij na een zware driesetter de finale haalde. Daarin stond hij tegenover het eerste reekshoofd Dries (Lokerse). De nummers één en twee tegenover elkaar in de laatste finale van het seizoen. Mooier kon niet. En de verhoudingen werden gerespecteerd. Sebbe pakte wel de eerste set, maar in de tweede en derde set was Dries te sterk. Dries pakte zijn vijfde tornooiwinst van het seizoen en werd dan ook meer dan verdiend de eindwinnaar van de Jeugdup. Sebbe mocht dankzij een heel regelmatig seizoen (éénmaal winst, vier finales, mistte slechts één keer de halve finales) op het tweede schavotje van het podium voor zowel de dagzege als de eindstand van de Jeugdcup.
PROFICIAT !!!

Ook Victor speelde een mooi tornooi en maakte het Dries in de poule heel erg lastig. Jammer genoeg eindigde de thriller in het voordeel van de eindwinnaar. In het dubbel (met Sebbe) liep het niet meteen zoals gehoopt. De eerste wedstrijd ging jammer genoeg verloren en dat betekende meteen dat de eindwinst heel erg moelijk werd. Ze wonnen wel nog tegen de uiteindelijke winnaars, maar kwamen sets te kort om nog mee op het podium te mogen.

Wannes proeft ondertussen al van het provinciale jeugdcircuit en wist ook nu een matchke te winnen. Tegen de "grote jongens" van zijn leeftijdsategorie komt hij uiteraard nog te kort, maar hij heeft nog twee jaar te gaan bij de U9. (Foto's : FB Pluimplukkers)

Geen opmerkingen: