17 april 2014

Afscheid in stijl voor Mix 2...

Mix 2 speelde dinsdag de laatste wedstrijd van het seizoen. Het was meteen ook de laatste wedstrijd in eerste Provinciale. De ploeg zakt immers terug naar tweede. En dat nadat nog geen jaar geleden de promotie naar derde Liga zo goed als een feit was. Twee ernstige blessures beslisten er anders over. Volgend seizoen dan maar...

De volledige ploeg was present (Ruth, Sophie, Shelly, Pieter, Mathieu en Erwin) en mocht tijdens de rit op weg naar Eeklo beslissen over de opstelling. Uit vrij intensief rekenwerk was immers gebleken dat - wat de uitslag ook was - degradatie toch een feit was. Uiteindelijk was het de kapitein die zijn goesting deed. Een perfect staaltje van democratie dus... Meer dan een kwartier te vroeg (schande!) stond Wit-Wit al aan de sporthal. Na de keuring van de nieuwe damesrokjes - "Vinde gij mijn gat niet te dik in deze rok?" - kon de ontmoeting van start gaan.

Eikenlo 2G - Wit-Wit 2G : 7 - 1
Over het verloop van de wedstrijd kunnen we vrij kort zijn. Erwin en Mathieu kwamen enkel in set één van hun dubbel heel dicht bij winst. Vooral Mathieu was in goeie doen. Jammer genoeg paste Erwin in set twee zijn niveau niet aan aan dat van Mathieu, maar omgekeerd. Ondertussen bleken de tegenstanders van Sophie en Ruth net iets te sterk. Weinig beterschap in de enkels. Mathieu verloor vrij snel zijn wedstrijd. Erwin pruttelde wat langer tegen en won de eerste set. De tweede en derde gingen verloren waarna Erwin het allemaal op de pluimen kon steken. Ook de dames konden niet voor de eerredder zorgen. Sophie zag tot haar frustratie al haar dropkes terugkeren en Shelly speelde gewoon geen al te beste wedstrijd. Gelukkig waren er nog Mathieu en Ruth om in de mix te eer te redden. Ook Pieter speelde met een pijnlijke pols nog een goeie mix, maar Shelly wou niet echt mee. Zeiden we al dat het niet haar beste dagje was ;-)

Enfin, de eer was gered en dat was het belangrijkste. Na een pintje / drankje in de cafetaria kon de zoektocht naar een frituur beginnen. Uiteindelijk bleek het een pittabar te worden in de Gentse Overpoort. Zelfs Ruth liet zich verleiden! Een selfie kon niet ontbreken...


Uiteraard zou het zonde geweest zijn om niet één van de lokale drankgelegenheden te bezoeken. De Pi-nuts leek wel iets... Daar bleek het zowaar happy hour te zijn. Perfect om goed opgewarmd ook nog even het ezelsbruggetje "t Kofschip" te bezoeken. Daar werd nog gepolst naar de maat van enkele plaatselijke damesrokjes - ja, het was het thema van de avond - en werd de natte droom van Pieter nog aan diggelen geslagen door Sophie die zich voordeed als zijn moeder. Op de terugweg knalde de "foute muziek" door de boxen, zodat iedereen tevreden onder de wol kon voor een (te) kort nachtje. Enfin, het was - zoals dat hoort - een afscheid in stijl!

Tot volgend seizoen!

Geen opmerkingen: