22 februari 2015

Mix 2 moet titel aan Buggenhout laten...

Wit-Wit 2G en Buggenhout domineren al gans het seizoen de stand in tweede Provinciale A. De beide onderlinge  duels beslisten dan ook over de titel. De eerste ging in het najaar naar Buggenhout, zodat Wit-Wit 2G vrijdagavond verplicht was om te winnen in het hol van de leeuw om de titel nog binnen te kunnen halen.

Jammer genoeg botste Wit-Wit 2G vrijdagavond op de (te) sterke dames van Buggenhout. Na winst in de herenwedstrijden (dubbel en enkels) en verlies in de dameswedstrijden (dubbel en enkels) stond het 3 - 3. Mathieu en Nicolas werkten vlot hun dubbel af maar moesten beide in de derde set van hun enkel met een stevige comeback uitpakken om de wedstrijd binnen te halen. Sophie en Ruth waren er in hun dubbel dichtbij maar kwamen net een puntje te kort. Shelly en Ruth konden in hun enkelwedstrijden te weinig weerstand bieden al strandde Ruth op een zucht van een derde set. Deze 3 - 3 tussenstand was echter te weinig voor Wit-Wit 2G van wie mix niet meteen de sterkste discipline is. Sophie en Mathieu waren nog heel dicht bij de 4 - 4 (maar ook dat zou niet voldoende geweest zijn voor de titel) maar het werd uiteindelijk 5 - 3 voor Buggenhout want ook Ruth en Pieter konden in hun mix geen vuist maken.

Daarmee wint Buggenhout beide rechtstreekse confrontaties en kan alleen maar besloten worden dat ze de verdiende kampioen zijn. Proficiat!!!

Geen opmerkingen: