12 maart 2007

MIX KAMPIOEN !!! (olé olé...)

De mixploeg van Wit-Wit won gisteren zijn voorlaatste wedstrijd met 3 - 5 van Gentse en kroont zich zo tot kampioen in de hoogste provinciale reeks. De promotie naar Liga is een feit! Een hele dikke proficiat aan alle spe(e)l(st)ers die deze stunt realiseerden!

Gentse trad aan zonder de Govaerts-broers (maar met een C2 en C1-speler) waardoor het er aanvankelijk erg rooskleurig uit zag voor Wit-Wit. Sommige supporters werden al wat overmoedig en wouden al allerhande attributen uithalen, nietwaar ovERWINaar? Alles bleef echter netjes opgeborgen en het werd zelfs nog eventjes spannend... Duch en Arno wonnen zoals verwacht vlot hun dubbel. Gentse beschikt echter over heel sterke dames en Els en Charlotte verloren hun dubbel. De enkels bij de heren werden dan weer vlot gewonnen waardoor Wit-Wit op een 1 - 3 voorsprong kwam.
Ondanks een knappe wedstrijd verloor Charlotte tegen een B1 en ook Els (foto) had het zwaar in haar wedstrijd. Na verlies in de eerste set herpakte ze zich echter knap en knokte ze zich naar de zege... Een heel belangrijke overwinning!!! (Ook in de tactiek van kapitein Duch.) Tussenstand 2 - 4... Indien één van de mixwedstrijden gewonnen werd, was de overwinning en de titel binnen! Even leek het er naar uit te zien dat Els en Duch die klus het snelst zouden klaren maar na winst in de eerste set verloren ze set twee. Op die manier waren het Flore en Arno die het beslissende punt wisten binnen te halen! Arno slaagde er zelfs in om het matchpunt te forceren met een slag met de handvat van zijn racket !!! ;-)
Els en Duch verloren nog hun wedstrijd, maar dat kon niemand meer deren. De overwinning was immers binnen, de spandoeken konden ontrold worden, de muziek kon gestart, kapitein Duch (foto) mocht toasten op de promotie naar Liga, den Djé kon opgebeld worden met het goede nieuws en het feestje in de kleedkamer kon beginnen...

Het is nog niet gedaan...
Ongetwijfeld mag u later nog een (foto)verslagje verwachten van het kleine feestje voor en achter de schermen... (Nietwaar Heylie?) Maar het grote feest moet nog komen. Op maandag 26 maart speelt de Mix immers nog de laatste wedstrijd thuis tegen De Mintons. Duch heeft beloofd dat na afloop daarvan er een feestje zal losbarsten... (En ditmaal met den Djé er bij!)

4 opmerkingen:

Anoniem zei

26 maart.... zijn er kaarten te krijgen.

PROFICIAT van de supporter

Anoniem zei

@ Heylie : Ik wacht nog op enkele (gesencureerde) foto's... Anders stuur je me er maar enkele door en gooi ik ze wel in een artikelke op den blog.

Anoniem zei

welke gesencureerde fotos?????
blote tetten en geschoren foefkes toch nie e??? :--))))

djé

Anoniem zei

neen de geschoren foef was gaan ski-fharen