31 maart 2007

J-11 sluit competitie positief af...














De jeugdcompetitie zit er ook op voor de jongens -11. De laatste wedstrijd bracht onze jongste competitieploeg naar het verre Kaprijke-Lembeke (1 uur vanuit Ronse) om de ploeg van Smash4Fun te bekampen. In deze reeks spelen 3 verschillende types ploegen door elkaar. Namelijk jongens-11, gemengd-11 en meisjes-13. De ploeg van S4F (gemengd-11) trad aan met 1 meisje en 2 jongens. Witwitterkes van dienst waren Felix Glibert, Sven Deventer en Renaat Keytsman. In de eerste enkelpartij nam Felix moeiteloos de maat van zijn tegenstander met 9/21 en 3/21. Terwijl ook Sven en Renaat weinig problemen ondervonden in hun eerste dubbelmatch. 60 seconden na het einde van zijn eerste wedstrijd keek Felix al vol ongeduld uit naar zijn volgende match. Dit is dan ook typerend voor de drive en motivatie bij deze jonge kerels! Felix en Sven wonnen met sprekend gemak hun dubbelwedstrijd met 4/21, 8/21. Terwijl ook Renaat zich kon doorzetten om in 2 sets te winnen (13/21-16/21). Hierdoor werd de stand op 0-4 gebracht waardoor de overwinning ons niet meer kon ontglippen. Hierna mocht Sven de baan op om zijn enkelpartij te betwisten tegen Elise. Deze jongedame was duidelijk van plan om de eer voor S4F hoog te houden. In een gelijk opgaande en intense wedstrijd won Elise set 1 met 21-18, set 2 was met dezelfde score voor Sven. In set 3 moest Sven echter nipt de duimen leggen met 21/14. Renaat en Felix wonnen tot slot de laatste dubbel met 18/21 en 14/21 waardoor de einduitslag op 1-5 werd gebracht. Na een drankje en een grote zak chips werd de terugreis naar Ronse aangevat.
Een speciaal woordje van dank gaat uit naar de jeugdtrainers -en begeleiders van witwit die zich wekelijks belangenloos inzetten om onze jeugd een degelijke badminton-basis mee te geven ;-).

1 opmerking:

Erwin zei

Proficiat aan onze "mannekes"!
En inderdaad een hele grote pluim (in onze sport is dat toepasselijk) aan Joris en zijn "bende" om elke woensdag en zaterdag "ne hele nest kadeën" de kneepjes van het vak bij te brengen. Nen dikke merci aan Robbe, Sophie, Gregorio, Gert, Delphine, Arno en Duch (en al de andere occasionele trainers).