26 oktober 2008

Christophe en Flore pakken overwinning

Dit weekend waren zowel Flore als Christophe winnaars van een tornooi. Erwin strandde in de halve finale.

Christophe wint HE D en wordt C2 !!!
Christophe domineerde op het tornooi van DZ99 de reeks "Heren Enkel D" Na 6 (!) wedstrijden (waaronder toch twee driesetters) stond hij in de finale. Daarin hij had weinig moeite met een jong opkomend talent. Winst en een stijging naar C2 is het gevolg! Proficiat. (En natuurlijk : een bakske!) Hopelijk kan hij in zijn laatste tornooi als D, het provinciaal kampioenschap, nog potten breken en Wit-Wit een titel bezorgen...
Erwin had ondertussen zijn halve finale verloren maar had dit vooral aan zichzelf te danken. In een wedstrijd waarin hij de meeste rally's domineerde maakte hij teveel directe fouten (en liet te veel pluimen onterecht "vallen") om de overwinning te grijpen.

YYC : Flore wint DE-15 en verliest finale DD-15
Flore was dit weekend aan de slag in de eerste manche van het regelmatigheidscriterium "Yonex Youth Circuit". Hierin treden de beste jeugdspelers van Belgiƫ en Nederland aan. Flore won de finale van de DE -15 na een ware thriller (26 - 24 in de derde set). De finale van de dubbels -15 ging jammer genoeg verloren. Ook Mathieu (VDA) was geselecteerd voor dit tornooi. Hij strandde echter in de poulefases.

Geen opmerkingen: