26 oktober 2008

Mix 1 wint maar Ilse valt geblesseerd uit

De eerste match van de terugronde begon voor Mix 1 niet onder de beste omstandigheden. Flore kon er niet bij zijn (aan de slag op de Yonex Youth Cup) en ook Els was niet beschikbaar (zit nu in warmere oorden ;-) Dje, Arno en Lieselot waren wel van de partij. Als tweede dame werd Ilse dan maar opgetrommeld, maar dat draaide niet zo goed uit... Gelukkig werd wel nog gewonnen.

Lebad G2 - Wit-Wit G1 : 3 - 5
De ontmoeting verliep een beetje zoals verwacht. De herendubbel werd door Arno en Djé gewonnen terwijl Lieselot en Ilse tekort kwamen in de damesdubbel. Om te winnen werd gerekend op de enkels van Arno en Djé. Beide heren deden wat van hen verwacht werd en wonnen. Tussenstand 1 - 3. Tijd voor de dames om hun enkelwedstrijden te betwisten. In de tweede set van Ilse sloeg het noodlot echter toe en Ilse moest naar de kant met een zwaar kuitletsel. Dit betekende natuurlijk het verlies van die wedstrijd en ook de tweede mix moest forfait gegeven worden. Om de winst nog binnen te halen moest Lieselot haar enkel winnen. En dat gebeurde. Stand 2 - 4 voor Wit-Wit. Met enkel nog de mixwedstrijd van Arno en Lieselot op het programma had Mix 1 maar één kans op winst. Arno en Lieselot wonnen zodat het toch nog 3 - 5 werd.

Na een nachtje rust trok Ilse vandaag naar de dokter en het ziet er niet zo goed uit... Hoogst waarschijnlijk gaat het om een spierscheur in de kuit en is ze toch een behoorlijk aantal weken uit roulatie.

2 opmerkingen:

Erwin zei

Hé gasten van "den eerste mix"... Merci hé om me dat aan te doen in mijn week congé en tijdens mijn drukste week voor het tornooi (lotingslijsten en planning) ;-) Kunnen we geen beurtrol opstellen om hier wat te komen inspringen ;-)

Heylie zei

@ La Mama: Spoedig herstel gewenst. Laat je maar eens goed verwennen door je mannen van Wit-Wit.

@ Victory: Als je wil kan ik een inspringen voor xxx, want thuis is het nu een 'one-men show'.