08 november 2008

BK Jeugd : voorlopig foutloos in dubbels...

Vandaag en morgen vinden in Kortijk de Belgische Kampioenschappen voor de jeugd plaats. Wit-Wit mocht drie deelnemers afvaardigen : Mathieu, Flore en Arno. In de enkeldisciplines zijn ze alledrie (al) uitgeschakeld en vallen geen titels meer te rapen. In de dubbels (gewoon en mix) loopt daarentegen alles nog vlot... Een kort verslag van dag 1.

Mathieu : jongens - 13
Mathieu speelt tot nog toe een schitterend tornooi. Na twee keer winst in het enkelspel stond hij in de kwartfinale. Daarin verloor hij echter van een reekshoofd. In het Heren Dubbel loopt het nog beter... Daarin mag hij morgen aantreden in de halve finale.

Flore : meisjes - 15
Ietwat verrassend verloor Flore (als tweede reekshoofd) al in de eerste ronde van het enkelspel. Misschien had een lichte blessure van de voorbije dagen hier wel mee te maken. Dit jaar dus geen Belgische titel in het enkelspel. In het dubbel kan het nog wel. Zowel in de Dames Dubbel als het Gemengd Dubbel mag Flore na winst morgen in de halve finales spelen.

Arno : jongens -19
Arno won zijn eerste enkelwedstrijd zonder al te veel problemen, maar stond dan tegenover Freek Golinski. Een vaste waarde uit de topsportschool en een geduchte tegenstander. Arno kwam nooit echt in de wedstrijd en verloor. Dan ging het beter in het dubbelspel. Met z'n vaste partner won hij en speelt hij morgen de finale. In het gemengd dubbels staat hij als tweede reekshoofd morgen in de halve finale.

Wedstrijden zondag : 4 halve finales + 1 finale
Flore : halve finale gemengd dubbel -15 : 9u15
Arno : halve finale gemengd dubbel -19 : 9u15
Mathieu : halve finale heren dubbel -13 : 11u20
Flore : halve finale dames dubbel -15 : 12u00
Arno : finale heren dubbel -19 : nog te bepalen


Alle uitslagen en tabellen

Geen opmerkingen: