23 oktober 2009

Geraardsbergen was zware dobber...

Wit-Wit 3 mocht het opnemen tegen de "vriendjes van Julie" : de symphatieke mannen van Geraardsbergen kwamen op bezoek. Op papier was Wit-Wit misschien ietsje in het voordeel, maar het beloofde een zware strijd te worden. Een billijk gelijk spel was het resultaat.

Wit-Wit H3 - Geraardsbergen H1 : 4 - 4
Heren 3 speelde met Christophe (Venterke), Moerie, Christophe Dusoulier, Julien en Frédéric. Een niet onaardig ploegske dus. Het begon echter allemaal niet zo goed want zowel Venterke met Moerie (vorige week nochtans erg stek met Wit-Wit H2) als Christophe met Julien verloren de eerste set van hun dubbel. Christophe en Julien konden de zaak nog rechtrekken en wonnen in drie sets. Moerie en Venterke verloren echter (verrassend). Eenzelfde scenario bij de volgende dubbels : weer verlies in de eerste set van beide wedstrijden. Nu waren het echter Venter en Moerie die alsnog wisten te winnen. Christophe en Frederic verloren in een heel spannende driesetter. Tussenstand 2 - 2.
De vier enkels werden tegelijkertijd gespeeld en dat is altijd spannend. Frederic won al vrij snel z'n enkel en bracht WW H3 even op voorsprong. Venter verloor echter z'n wedstrijd en moet stilaan opletten (-5). Chistophe bracht met winst Heren 3 dan weer op voorsprong zodat alles afhing van het resultaat van Julien. Die maakte er een driesetter van die hij echter met 19 - 21 verloor. Alle bordjes dus definitief gelijk.

En zoals stilaan een traditie wordt, werd ook den derden tem tegen Geraardsbergen heel hard bevochten in de Harmonie. En ook die eindigde in de late uurtjes op een billijk gelijk spel ;-)

2 opmerkingen:

Jochim zei

toeme! 2 maal gelijk

Joris zei

Over Joris wordt er ook weeral niet meer gesproken !!!