24 oktober 2009

Jawadde... JAWadde... JAWADDE !!!

Vorig weekend was er de eerste competitiewedstrijd voor de jeugd. Wit-Wit was ingeschreven met jongens -13, -15 en -17. Ook een ploegje meisjes -13 droeg het Wit-Wit vaandel. Een tevreden jeugdverantwoordelijke tikte al de wedstrijdformulieren van Wit-Wit in de computer. Om uiteindelijk vast te stellen dat al de jeugdploegen van Wit-Wit op kop van iedere rangschikking staan. Eerst en vooral wil ik de jeugdtrainers feliciteren met dit resultaat. Want deze competitie maakt duidelijk dat we op brede basis goed bezig zijn. Maar natuurlijk gaat alle lof eveneens uit naar ALLE jeugdspelers die hebben deelgenomen aan deze eerste ontmoeting.

Op 30 en 31 januari zal de tweede ontmoeting plaatsvinden en worden pas de prijzen uitgedeeld. Eveneens bedankt aan de ouders en chauffeurs. Uitslagen en standen vinden jullie terug in de rechterkolom van de blog.

PROFICIAT JEUGD WIT-WIT
Fijn verslag van Bart Clepkens:

We zeggen en schrijven zaterdag 17 oktober 2009, een eenzame parking op de Glorieuxlaan.
Hier verzamelen de spelers van Wit-Wit die vandaag onze kleuren zullen verdedigen op de eerste van de twee vernieuwde competitiespeeldagen. Er staan 2 grote vraagtekens: wat zal die nieuwe competitie geven en KUNNEN we even goed doen als vorig jaar waar we zo goed als alles hebben gewonnen…

De Jongens -13 krijgen meteen een eerste verrassing voorgeschoteld: Jurgen Voet speelt nu bij Landegem en dat is nen goeien. Maar wij hebben 3 goeie. Na een vlugge achterstand brengen Nathan, Benoit en Renaat de bordjes in evenwicht en sluiten we af met een 3-3 gelijkspel. Oef… Wat volgde was mooi: eerst de Mintons met 4-2 naar huis gespeeld en dan Lokeren 2 met 6-0 en Lokeren 1 met 5-1 dezelfde richting uit. Eind balans voor de J-13: gedeeld eerste met 7 op 8 met daar boven op de meeste games gewonnen en het beste puntensaldo. PROFICIAT.

De Meisjes -13 moesten hun titel van vorig jaar verdedigen. Florence was er niet bij en de ploeg werd gevormd door Ine, Ann-Sophie, Valeska en Femke. Aalsterse was de eerste tegenstander en werd vakkundig opzij gezet met 5-1. Volgende tegenstander Smash For Fun maakte het onze girls iets moeilijker dan verwacht maar toch 4-2. Op naar de laatste ontmoeting, die met Lokeren, de gevaarlijkste tegenstander uit de reeks. Zeer goed spel leverde een nieuwe 5-1 op. 6 op 6 met en maar 4 sets verloren… DIKKE PLUIM. Trainer Joris keerde de eerste dag met een zeer goed gevoel huiswaarts.

Zondag wisten de J-15 en J-17 meteen wat hun te doen stond. De J-15 stonden enigszins gehandicapt aan de start. Mathieu Vanderaspoilden is C2 geworden en mag niet meer mee spelen. Wat toch wel een verschil kan maken. Maarten, Aaron, Sven, Seth en Kjell hadden de taak om hun titel van vorig jaar te verlengen. Aalsterse werd in de eertse ontmoeting aan de kant geschoven met 4-2. Tegen Lokeren 3 werd 3-3 gespeeld hoewel het er op een bepaald moment niet goed uitzag en Lokeren 4 werd met 5-1 verslagen. Ook hier een eerste plaats met 5 op 6. PROFICIAT.

Onze J-17 was ook verzwakt richting Wachtebeke getrokken : ook Glenn Spileers is C2 geworden en dus niet meer speelgerechtigd. Niels, Jerome, David, Nicolas en Nicolas, alle twee nog -15, zouden de klus wel klaren. De eerste partij tegen SFF werd een thriller en eindigde op 3-3. Daarna werden de Mintons met 6-0 gevloerd. En dan kwam een Lokers trio: Lokeren 7 kreeg een 6-0 gepresenteerd, Lokeren 6 een 5-1 en Lokeren 8 een 6-0. 9 op 10 met daarbij maar 4 wedstrijden verloren, het kan tellen. PROFICIAT.

Een eindbalans leert ons dat Wit-Wit met 4 ploegen aan de aftrap komt en halfweg de competitie in alle 4 de reeksen ONGESLAGEN aan de leiding staat. Inderdaad gedurende het ganse weekend werd niet verloren. Wat kan een trainer en club zich meer wensen. DIKKE PROFICIAT. Als laatste toch nog een speciale vermelding voor Martin en Sandra die zaterdag de volledige dag als scheids hebben gefungeerd. Bedankt.

5 opmerkingen:

Erwin zei

Dikke proficiat aan de al de jeugd (en trainers en ouders). In sommige reeksen belooft het nog spannend te worden... Dus blijven trainen voor de tweede ontmoeting! En... ondertussen geen C2 worden ;-) ;-)

Joris zei

C2 worden mag... en meedoen ook daarna

Joris zei

mooi Erwin

Djééé zei

Super gasten! Doe zo verder... Vergeet niet nen echten witwitter is gewoon nen witwitter... De club van het vlaams gewest :-)

Jeremie

Anoniem zei

komaan gaat er voor . voor de onze
medenspelers van wit- wit

en doet ook voor celien want jullie zijn mijn alerliefste vrienden mijn leven
doet zo veel mogelijk en punten
verslamellen
je gaat het er voor laat ons door
van je celien