24 april 2010

Heren 4 treurt (niet lang) om gemiste titel...

Voor de laatste wedstrijd van de vierde ploeg trokken Jochim, Gregorio, Aaron en Glenn naar Evergem. Het was een wedstrijd die voor de beide ploegen niet veel belang meer had maar de vierde ploeg wou er toch nog iets van maken en won dan ook.

Evergem H3 - Wit-Wit H4 : 2 - 6
De dubbels werden afgewerkt met vaste koppels. Jochim en Glenn wonnen de eerste en tweede dubbel zonder grote problemen maar ze hadden wel in elke set wat tijd nodig om uit de startblokken te schieten. Aaron en Gregorio verloren de derde dubbel maar wonnen wel vrij vlot de vierde dubbel.
In de enkels begonnen Gregorio en Glenn. Gregorio won zijn enkel in twee sets en Glenn leek dat ook te doen maar gaf een voorsprong in de tweede set nog uit handen. Zo kwam er nog een derde set die Glenn uiteindelijk nog won. Aaron speelde een goede match maar botste op een sterkere tegenstander. Jochim won uiteindelijk zijn enkel met sprekend gemak en zo stond de eindstand op het bord.
Hiermee eindigt de vierde ploeg tweede in het eindklassement op 1 puntje van de Pluimplukkers. Natuurlijk is het achteraf gezien spijtig van die wedstrijd dat ze forfait gegeven hebben aan het begin van het seizoen. Maar de spelers lieten het niet aan hun hart komen en gingen nog frieten eten en de Overpoort verkennen en kwamen uiteindelijk thuis in de vroege uurtjes....

1 opmerking:

Erwin zei

Joris!!! Help!! De vierde ploeg is op het slechte pad! Ongetwijfeld slechte vrienden!?
Moeten wij daarvoor jarenlang het goeie voorbeeld geven... ?