05 oktober 2010

Dames 2 houden winnende koers aan...

Na hun overwinning de dag voordien in Oudegem, mochten de dames Van Wi-Wit 2 nu thuis Nilston ontvangen. Kapitein Anneleen, Lieselot, Els, Julie, Ilse en Inge werden opgetrommeld om hun beste beentje voor te zetten. Een heleboel dames en dus genoeg mogelijkheden om eens andere dubbels uit te testen. Al dan niet met succes.

Wit-Wit D2 - Nilston D1 : 5 - 3
De dames van Erpe-Mere kozen om dezelfde duo’s te behouden. Lieselot en Els kwamen uit tegen een B2- en C1-dame en hoewel het op papier een meer dan haalbare kaart was hadden ze toch 3 sets nodig om te winnen. Ondertussen speelden Ilse en Anneleen hun dubbel maar konden die jammer genoeg niet winnen. Els en Julie speelden de 2de dubbel tegen hetzelfde duo en hadden hier ook 3 sets nodig om de winst binnen te halen. Jammer genoeg verloren Ilse en Inge in 2 korte sets en stond de stand dus op 2-2.

Dames bewijzen zich in de enkels
Net als de vorige ontmoetingen lieten de dames zich gelden in het enkelspel. Julie won vlot in 2 sets van een C1. Ilse speelde 2 razendspannende winnende sets en Inge verloor jammer genoeg in 3 verdienstelijke sets. Er werd dus nu gerekend op Lieselot om de winst binnen te halen. We weten allemaal dat Lieselot graag 3-setters speelt en dat deed ze ook ! Ze hield het hoofd koel tegen een sterke B2 en klaarde uiteindelijk de klus met 18-21, 21-11 en 21-15.

Wat onthouden we na deze 3 de ontmoetingen ? Dames 2 houdt de cijfers 5-3 hoog in het vaandel. In de dubbels zijn ze nog niet gerodeerd, maar ze maken alles goed door goed te enkelen. Is er hier al ambitie om de beloofde Veuve Clicquot van Anneleen te openen op het einde van het seizoen ?

(Verslag : Julie)

Geen opmerkingen: