05 oktober 2010

Mix 1 mag titel al (bijna) vergeten...

Mix 1, dit jaar versterkt met Ine, begon met veel ambitie aan het seizoen. Na de eerste wedstrijd tegen de Pluimplukkers was er zelfs even wat discussie omdat er "misschien" een puntje verloren gegaan was door de ploegopstelling. Het was van bij aanvang echter duidelijk dat dit drawke tegen de Pluimplukekrs niet zou beslissen over de titel. Wel het feit of Flore en Ine het ganse seizoen konden present zijn. En kijk... de tweede wedstrijd was het al zo ver. Door de uitstekende prestaties van Flore en Ine in Lausanne (later meer op deze blog) waren ze er niet bij tegen Dilbeek. Ja, de tol van "internationale sterren" in de ploeg te hebben ;-) Die afwezigheid betaalde zich echter cash. Mix 1 verloor met 5 - 3 en mag na de 1 op 4 nu al de hoop op een titel lichtjes opbergen. Hoewel... in sport is het natuurlijk nooit gedaan!

Dilbeek G1 - Wit-Wit G1 : 5 - 3
Doordat Ine en Flore er niet bij konden zijn, werden Els en Lieselot weer afgesnoept van Dames 2 (die die avond ook moesten spelen.) Samen met Duch en Arno vormden ze de ploeg die het moest opnemen tegen Dilbeek. Het begon allemaal niet zo best. In de diubbels werd Wit-Wit immers naar huis gespeeld. Zowel Duch en Arno als Els en Lieselot verloren met zware cijfers. Meteen 2 - 0 achter. In de enkelwedstrijden kon Wit-Wit de schade beperken. Duch verloor (na een spannende tweede set) maar Arno kon in drie sets winnen. Lieselot won ook vrij vlot haar enkel, maar Els verloor na drie heel spannende sets. Heel erg jammer, want het zou in de eindafrekening zwaar doorwegen. Nu stond het 4 - 2 en moest Wit-Wit de twee mix-wedstrijden winnen wou het nog een drawke halen. Die hoop werd echter snel de grond ingeboord want Duch en Els kwamen duidelijk te kort in hun mix. Arno en Lieselot wonnen wel nog hun wedstrijd maar meer dan een eerredder was het niet.
Eindstand 5 - 3 voor Dilbeek. Wit-Wit behaalt hiermee 1 op 4 uit de eerste twee wedstrijden en zal de komende weken toch punten moeten beginnen pakken. Te beginnen maandag thuis tegen Damme, momenteel de absolute titelfavoriet.

Geen opmerkingen: