05 oktober 2010

Heren 3 blijft het goed doen...

Maandagavond stond voor Wit-Wit Heren 3 al de volgende wedstrijd op het programma : de derby tegen de "nieuwe" ploeg Vlabad. Venterke, Glenn, Moerie en Jochim trokken naar de Recrean in Oudenaarde. Na de goeie resultaten van de vorige matchen hoopte de kapitein nogmaals op een overwinning. Wit-Wit was echter al gewaarschuuwd door Geraardsbergen en de spelers ondervonden zelf snel dat de puntjes in Oudenaarde fel bevochten worden. Na het zien van de opstelling van de tegenstanders (1B1 en 5C1's) waren de oudere spelers binnen de 3e ploeg plots zelfs niet meer zo zeker dat ze zelfs maar een punt konden binnenhalen.

Vlabad H1 - Wit-Wit H3 : 4 - 4
In de dubbels werdt telkens gewisseld van partners en zo konden Moerie en Venterke samen de eerste dubbel spelen terwijl Jochim en Glenn voor de vierde dubbel gingen. Voor Moerie en Venter kwamen te pluimen naar het schijnt iets snel terug en ze verloren met 21-10 21-11. Glenn en Jochim konden de eerste set net niet winnen (het werd 22-20) waarna de tweede snel verloren ging met 21-14. Geen goede start in de dubbels en de hoop op een punt was ver te zoeken... De tweede dubbel werd gespeeld door Glenn en Venter, de derde dubbel door Moerie en Jochim. Een gouden zet, want beide dubbels werden gewonnen, maar niet zonder moeite. Allebei in 3 sets en met verlengingen. Tussenstand 2 - 2 en al wat hoop bij de ploeg...
Venterke mocht zijn enkel tegen de (jarige) B1 spelen. Zo vriendelijk als we hem kennen heeft hij de jarige niet veel last bezorgd op zijn speciale dag. Al heeft hij wel een leuke partij gespeeld. Moerie mocht het opnemen tegen broertje De Bleeckere. Hij verloor de eerste set nipt met 21-19 maar kwam er in de tweede niet meer aan te pas : 21-8. Het was weer rekenen op het enkelspel van de jeugd om nog een gelijkspel te kunnen halen. Glenn deed wat van hem verwacht werd : winnen. Na winst tegen een C1 (met 16-21 en 16-21) heeft hij ondertussen al 5 punten in minder dan een maand. Hij is al aan het rekenen... Jochim had het iets lastiger tegen zijn tegenstander en verloor de eerste set met 21-18. Na doorbijten in de tweede en de derde set (13-21 en 16-21) won hij de 4e wedstrijd voor Wit-Wit.
Wit-Wit speelde hiermee 4 - 4 in de derby tegen een sterke opstelling van Vlabad. De tevredenheid was groot. Met 5 op 6 heeft Wit-Wit Heren 3 zijn start dan ook niet gemist!

(Verslag : Jochim)

Geen opmerkingen: