08 oktober 2010

Heren 3 stoomt door...

Heren 3 mocht al voor de vierde keer aan de slag dit seizoen. De ploeg is in form en kan tegenwoordig rekenen op heel wat bereidwillige spelers. Ditmaal maakten Christophe Dusoulier, Christophe Deventer, Glenn, Mathieu, Joris en Jochim de dienst uit. Zij namen het op tegen de 6e ploeg van Lokerse.

Wit-Wit H3 - Lokerse H6 : 8 - 0
In de dubbels werd in beide ploegen gewisseld van spelers waardoor de dubbels niet in de gewone volgorde konden gespeeld worden. Het duo Christophe in het kwadraat kon samen met het duo Mathieu en Glenn alvast wel starten. Beide wedstrijden werden vrij makkelijk in 2 sets gewonnen. Erna mocht Joris (na lang zagen ;-) nog eens zijn dubbelkwaliteiten tonen. Eerst stond hij samen met Venterke op het terrein. Het moet gezegd : een hoop ervaring samen ;-). Ze hadden wel 3 sets nodig om te kunnen winnen tegen het eerste koppel van Lokerse, maar "diesels" hebben nu eenmaal altijd een beetje tijd nodig. Daarna werd Venter vervangen door Jochim om de derde dubbel te spelen. Ook hier hadden de heren 3 sets nodig om te kunnen winnen. Joris was hiermee de enige tijdens de hele ontmoeting 3 sets nodig had om te winnen.
Met een 4-0 voorsprong zag het er goed uit voor de enkels. Eén spelletje was genoeg voor de volgende overwinning van Wit-wit H3. Glenn zorgde daar meteen voor (21-11, 21-13) en pakte ook meteen zijn zesde persoonlijk punt. Ook Christophe (21-10, 21-10), Mathieu (22-20, 21-3) en Jochim (21-16, 21-9) wonnen vlot in 2 sets.
Wit-Wit H3 staat na 4 wedstrijden met 7 punten aan de leiding in het klassement en mag de volgende wedstrijd op bezoek bij de dichtste belager. Als tegen de Pluimplukkers kan gewonnen worden kan men al een beetje beginnen dromen ;-)

Over den derden tem daarentegen kunnen we kort. Een zware ontgoocheling! Den kapitein beloofde nen tournee of twee, maar blijkbaar komt men precies alleen maar om te badmintonnen :-)

Geen opmerkingen: