02 november 2010

Heren 3 komt tekort in dubbels...

Voor "den derde ploeg" stond er zondag een topper op het menu. Ze mochten langs bij de Pluimplukkers. Glenn, Frederick, Mathieu Vanderaspoilden en Jochim waren present. Aangezien de 2e ploeg enkele uren later ook speelde en de dag voordien het trouwfeest van Anneleen tot in de late uurtjes geduurd had, zag geen enkele WW2'er het zitten om de rangen te versterken. Spijtig.

Pluimplukkers H6 - WW H3 : 5 - 3
Het gevolg was meteen te voelen in de dubbels. Ze gingen allemaal allemaal verloren waardoor het al snel 4 - 0 stond. In drie van de vier matchen lagen de behaalde set-punten trouwens tussen de 4 en 10. Niet echt een knalprestatie! Enkel Frederick en Glenn brachten er een beetje spanning in door een 3-setter uit de brand te slepen. Kapitein Jochim had het liever anders gezien maar WW3 kan zonder een beetje hulp van WW2 blijkbaar niet deftig dubbelen.
Daartegenover weet Heren 3 wel hoe te spelen in de enkels! Ook nu weer waren ze de betere in het enkelspel. Jochim zette in 2 sets een C1 opzei. Glenn, ook tegen een C1, en Mathieu, tegen een C2, wonnen elk in 3 spannende sets. Voor Glenn betekende dit zijn 9e en 10e punt en zo goed als zeker een klassementsstijging naar C1!! Enkel Frederick liet het afweten en verloor in 2 sets. Het verlies was hiermee een feit. En het puntenverlies weegt zwaar. Wit-Wit 3 kan zijn leidersplaats niet vasthouden en zakt naar de derde plaats, na Vlabad en de Pluimplukkers. Alle drie de ploegen staan echter op 1 puntje van elkaar zodat in de terugronde nog heel wat kan veranderen... (Verslag : Jochim)

Geen opmerkingen: