13 februari 2011

PBO wint IPJO 2011 !!!


Precies 1 jaar geleden waren alle beste jeugdspelers van Vlaanderen nog in "onze" sporthal 't Rosco aan het strijden voor de titel "Sterkste Provincie van Vlaanderen". Dit jaar was heel het IPJO-circus te gast bij Vlaams-Brabant in de sportoase te Leuven.
Dit jaar mocht Wit-Wit bijzonder fier zijn : als klein ploegske uit Ronse mocht Wit-Wit immers maar liefst 8 spelers afvaardigen voor de Oostvlaamse selectie! Jarne, Emy, Shelly, Gatien, Quentin, Natan, Mathieu, Flore en als coach Arno waren van de partij. Volgens de persberichten vooraf had Oost-Vlaanderen wel kans om voor het eerst in meer dan 20 jaar de beker mee naar huis te nemen. Deze middag kwam dan het beslissende smsje van Arno: "PRIJS :)".
Het was wachten tot de laatste wedstrijd en na een thriller in de derde set (21-19) barstte de vreugde los in het Oostvlaamse kamp.
PBO wint zo voor het eerst in de geschiedenis de IPJO en mag zich een jaar lang de provincie met de sterkste jeugdspelers van Vlaanderen noemen! Ook heel wat vreugde dus in het Wit-Wit kamp van onze deelnemers.

Proficiat alle spelers van Oost-Vlaanderen en proficiat jongens en meisjes van Wit-Wit! De club is fier op jullie!

3 opmerkingen:

Guy Ceulemans zei

GEFELICITEERD PBO

tevens een welgemeende proficiat voor de jarenlange jeugdwerking van dit Ronsisch badmintonclubken.

Erwin zei

Leuk dat Joris me voor was om een stukske te schrijven. Dit geeft me de kans om eens via de comments alle spelers van Oost-Vlaanderen een dikke proficiat te wensen met de overwinning. Het gat in het palmares van de IPJO is eindelijk ingevuld! Proficiat in het bijzonder aan alle spelers van Wit-Wit en niet te vergeten de jeugdtrainers en -begeleiders! Knap werk!!!

La Mama zei

Een superdikke bravo !! Jullie inzet en motivatie loont!! Tot woensdag ;-)