30 maart 2011

Competitieuitslagen

Het badmintonseizoen nadert z'n einde, maar toch werden de voorbije dagen behoorlijk wat wedstrijden gespeeld. Een kort overzichtje...

Wit-Wit H4 - Vla-Bad H2 : 2 - 6
De jeugdploeg Heren 4 mocht met de komst van Vla-Bad de kampioen uit de reeks ontvangen. Winst leek dan ook te hoog gegrepen. Inderdaad bleek Vla-Bad iets te sterk, maar toch zagen we sterke prestaties van onze jeugdspelers. Aaron en Sven wonnen een dubbel en David klopte als eerste man zelfs een C1 waardoor hij bewees dat hij z'n klassementsstijging naar C2 meer dan waard is. Ook Seth was nog heel dicht bij een mooie overwinning.

Wit-Wit D2 - Oudegem D2 : 0 - 8
Terwijl een deel van dames in Dendermonde met de eerste ploeg aan de slag was (met succes!) mochten de resterende dames thuis een verplaatste wedstrijd spelen tegen Oudegem. Twee damesploegen op hetzelfde moment... nooit een goede zaak. Inge en Delphine tekenden present, maar om aan genoeg speelsters te geraken moest kapitein Anneleen een beroep doen op jeugdspeelsters Femke. Die deed aardig mee, maar kon niet verhinderen dat Oudegem een ruime overwinning boekte.

Wit-Wit D2 - Beveren D1 : 2 - 6
Amper een weekje later mochten de dames van de tweede ploeg al weer aan de slag. Nu voor hun wedstrijd tegen Beveren. Deze kwamen met succes hun laatste kans op behoud verdedigen. Want ondanks het feit dat deze keer Julie en Ilse wel van de partij konden zijn, bleek Beveren toch iets te sterk. Gelukkig betekende dit tweede opeenvolgende verlies geen probleem voor de dames. Integendeel, dankzij hun goede start staan ze zelfs nog steeds tweede in de stand. Maar we onthouden van deze wedstrijd vooral dat Ilse van een B2 won en zo genoeg punten verzamelde om (normaal gezien) op het einde van het seizoen zelf B2 te worden.

Latem D1 - Wit-Wit D1 : 5 - 3
Nu de speelsters van Wit-Wit 1 de voorbije speeldagen het behoud verzekerd hadden konden ze zonder stress de lastige verplaatsing naar Latem maken : een ploeg met allemaal B2"s. Het werd dus een spannende ontmoeting voor Ilse, Julie, Lieselot en Sophie. Na de dubbels stond het 2 - 2 en ook de enkels leken gelijk verdeeld te worden. Julie klopte haar zoveelste B2 en lijkt nu wel zeker van haar klassementstijging naar B1. Jammer genoeg moest Lieselot haar (erg spannende) wedstrijd staken met ademhalingsproblemen. Zo ging de winst toch met 5 - 3 naar Latem.

1 opmerking:

Anoniem zei

Proficiat Ilsekeeeeeeeuh!