28 maart 2011

David is C2 !!!

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar David heeft sinds vorige week officiëel z'n C2-lidkaart in de bus gekregen. Omdat heel wat spelers al heel wat competitiepunten verzameld hadden besliste de VBL om in maart al een tussentijdse deliberatie te doen. (Normaal is dat in januari en mei.) Omdat David al meer dan 10 punten verzameld had door winst tegen heel wat D's, enkele C2's en zelf een C1 kreeg hij dus meer dan terecht z'n nieuwe kaart! Alvast een hele stimulans voor de ander spelers van Wit-Wit 4 om (volgend jaar) er voor te blijven gaan!

We herinneren er David (en de andere jonge gasten) wel nog even aan dat er aan een klassementsstijging een fijne traditie vast hangt om een "bakske" te geven. Het is niet omdat we nu over een gezellige cafetaria beschikken dat dergelijke tradities zomaar mogen verloren gaan. Nietwaar Glenn? ;-)

David is trouwens niet de enige die weldra een bakske zal mogen geven... Ook Julie (bijna B1) en Ilse (bijna B2) mogen in principe een nieuwe lidkaart verwachten na de laatste deliberatieperiode... We hebben alvast een beetje dorst...

2 opmerkingen:

Djee zei

Proficiat en sante e

Ps 33'igers ee

De Opper zei

proficiat wnn is den bak????