21 maart 2011

Dames 1 blijft volgend jaar in 3e Liga

Wit-Wit D1- Barloke D1 : 7 - 1
Zaterdag kregen onze Dames de vriendelijke ploeg uit Middelkerke over de vloer. In de heenronde werd er nog gemakkelijk gewonnen met 8-0, samen met… Flore en Ine! Deze keer deden ons dames het zonder hen en het lukte. Barloke kwam - meer dan 20 minuten op voorhand - met 1B2 en 3C1’s opdagen, dus op papier stonden onze dames er sterker voor. Ploeg van dienst : Lieselot, Julie, Sophie en Ilse. Er werd gestreefd naar een drawke om mathematisch zeker te zijn van behoud in 3de liga. Daar de ploegopstelling van vorige donderdag succes vol was, werd deze dan ook behouden. Onze dames deden meer dan een drawke en haalden zelfs 2 puntjes binnen!
Lieselot en Julie speelden en draaiden goed en hun twee dubbels werden vlot gewonnen. Ilse en Sophie speelden een superspannende 3de dubbel, waarbij de 3de set al een even grote thriller was als de gehele wedstrijd. Onze dames bleven rustig en een paar kreunen (van Ilse) later stonden ze 3-0 voor. In de 4de dubbel vertraagde de motor ietwat en werd de wedstrijd verloren.
Tijd om te enkelen, en nu jah, onze dames lijken de laatste tijd meer enkelspeelsters te zijn dan dubbelaarsters! De 4 enkels werden door onze 4 dames vlotjes gewonnen en de score van 7-1 werd exact genoteerd om 11h59! Net op tijd om de zaal te ontruimen voor de basketballers!

2 opmerkingen:

Erwin zei

"De damesspeelsters lijken de laatste tijd meer enkelspeelsters dan dubbelaarsters!"
Betekent dit dan dat de dames vroeger wel dubbelaarsters waren??? ;-) ;-)
In elk geval : Proficiat met het behoud! Jullie zijn met glans geslaagd in iets wat de Heren niet lukte...

Djee zei

Konkratuuleetjens