31 mei 2011

Huldiging kampioenen (+ BBQ) !!!

Op zaterdag 4 juni zetten we met Wit-Wit al onze kampioenen van het voorbije seizoen even in de kijker. En de kampioenen, dat zijn er dit jaar heel wat... Al deze (jeugd)ploegen werden kampioen in hun reeks : M-15, J-11, J-13, J-15, J-17, Gemengd 2, Heren 2, Heren 3... En dan spreken we nog niet over de individuele provinciale en nationale kampioenen...

Uitnodiging : zaterdag 4 juni - 't Rosco

Om 18 uur bieden we in de cafetaria van 't Rosco alle spelers en symphatisanten graag een glaasje aan . We zetten alle kampioenen op een rijtje en delen de behaalde bekers uit ;-) Daarnaast wuiven we ook nog even Celien uit, die van 19 juni tot 5 juli deelneemt aan de "Wereldspelen Special Olympics" in Athene.

Om 19 uur nodigen we iedereen uit om vrijblijvend aan te sluiten bij de BBQ georganiseerd door Natalie van Sport-Time (cafetaria 't Rosco). Dit is zeker geen verplichting, maar we maken van deze gelegenheid gebruik om aan het einde van het seizoen nog eens gezellig samen te zijn. Voor onze leden voorzien we dan ook graag een verminderde prijs.

- om 19u30 live optreden.
- om 21 uur GRATIS VAT MAES!!!

Kostprijs:
De kampioenen en alle spelers van Wit-Wit : 6 €
Ouders en symphatisanten : 13 €
Kinderen : 7 €.

Inschrijven vooraf is noodzakelijk via mail of telefoontje aan Joris.

Geen opmerkingen: