28 mei 2011

Wijzigingen klassement

Na een eerste reeks klassementsverlagingen is de Klassementscommissie van de VBL bijeengekomen voor een tweede reeks stijgingen of dalingen. Zo werden de spelers of speelsters die meer dan 10 competitiepunten behaalden van klassement verhoogd en werden ook de persoonlijke aanvragen behandeld. We vonden ook nu weer een aantal clubleden terug op de lijst...

Stijgers van B2 naar B1 (competitie)
- Julie
- Dimitri

Stijgers van C1 naar B2 (competitie)

- Ilse
- Glenn


Dalers van B1 naar B2 (op aanvraag)
- Erwin

Voor Julie (B1), en Ilse (B2) kwam de klassementsverhoging niet onverwacht. Beiden haalden in de competitie meer dan 12 punten. Voor Glenn (B2) was het even afwachten want hij had er nipt 10 gehaald. Vooral de stijging van Dimi (B1) kwam een beetje onverwacht. Dimi had z'n punten niet echt nageteld omdat hij er van overtuigd was dat hij (net als voorgaande jaren) nipt tekort ging komen. Blijkbaar had hij dit jaar wel voldoende punten... Deze stijging is dan ook een verdiende beloning! Dimi maakt daarmee de omgekeerde beweging van Erwin die na een jaartje B1 de (wijze?) beslissing nam om weer terug te keren naar de B2. Daar hoopt hij (op tornooien) toch weer te kunnen aanknopen met af en toe een overwinning.

In elk geval wensen we alle stijgers een dikke proficiat en rekenen we weer op de nodige "bakskes". Het ziet er naar uit dat de cafetaria in augustus niet veel zal moeten open zijn ;-) ;-)

2 opmerkingen:

Joris zei

Ik heb het mijne ook "aangevraagd" en spontaan gekregen...
En dit is ook een wijze beslissing.
Want gisteren op de jeugdtraining terug al mijn matchkes ... verloren

Venterke zei

Proficiat aan alle stijgers. De dalers van vandaag daarentegen kunnen weer de stijgers van morgen worden...
En voor die talrijke "bakskes" kunnen we misschien een groepsaankoop organiseren ;-)