26 juli 2011

Seizoen 2011 - 2012 : Provinciale ploegen...

Ook voor de 5 provinciale ploegen start de competitie in september. Hoog tijd dus om de "indoor-sletskes" weer aan te binden en de trainingen ter hervatten. Dit kan vanaf maandag 1 augustus.

Hieronder vind je de voorbeschouwing en een kort overzicht van elke ploeg. Net als bij de Liga-ploegen lijkt het woord "behoud" hierbij centraal te staan. Dat kan moeilijk anders na de titels van vorig jaar...

Ook de kalenders van deze ploegen kan je terug vinden in de rechterkolom van deze ploeg, al lijken alle details nog niet aangevuld te zijn (door de PBO). Maar dat volgt ongetwijfeld nog.

Heb je nog vragen, contacteer dan de ploegkapitein of de competitieverantwoordelijke (Erwin).

Wit-Wit Heren 2 - Eerste Provinciale
Na de eerste wedstrijd van het seizoen (verlies bij de Pluimplukkers) maakte deze ploeg geen enkele misstap meer en behaalde zo (wat onverwacht) de titel in tweede provinciale. Er wacht de spelers dan ook een mooi avontuur in de hoogste provinciale reeks waarbij de strijd om het behoud centraal zal staan. Geen makkelijke opgave, maar de enthousiaste (en verjongde) ploeg is er klaar voor.

Spelers :
- Erwin (kapitein), Mathieu, Dimitri, Gregory, Pieter, Glenn, Hendrik
- reserve : Christophe Duj., Christophe DV, Mathieu VDA, Nicolas, Frederic, Jochim

Kalender : klik hier


Wit-Wit Heren 3 - Tweede Provinciale
Na een spannende strijd met de buren van Vla-Bad wist Heren 3 in een rechtstreeks duel de titel te veroveren in derde provinciale. Ze dwongen daarmee de promotie af naar tweede provinciale waar ze de vrijgekomen plaats van Heren 2 innemen. Veel van deze spelers mochten vorig jaar trouwens enkele keren invallen in de Heren 2 en weten dus dat er hen geen makkelijke taak te wachten staat. De mix van jeugd en ervaring in deze ploeg staat dus voor een mooie uitdaging...

Speler :
- Jochim (kapitein), Christophe, Glenn, Mathieu VDA, Hendrik, Frederik, Christophe Dus., Nicolas, Joris
- reserve : Wit-Wit 4

Kalender : klik hier


Wit-Wit Heren 4 - Vierde Provinciale
Deze "jeugdploeg" was vorig seizoen de kampioen van "de drwakes". Ze speelden dan ook heel wat mooie, spannende wedstrijden maar konden in het klassement nooit echt opschuiven naar boven. Mits een klein tikkeltje geluk of een andere (competitievere) opstelling had deze ploeg dan ook veel hoger kunnen eindigen in het klassement. Het blijft echter de bedoeling om in deze ploeg jong (of beginnend) talent een kans te geven in de competitie bij de "grote jongens". En dat zal dit seizoen niet anders zijn, integendeel. Een aantal jeugdspelers zijn klaar om dit jaar definitief in het competitie-bad gegooid te worden Benieuwd wat dit geeft onder leiding van een ervaren kapitein ;-)

Spelers :
Joris (kapitein), David, Gregorio, Aaron, Seth, Nicolas, Nicolas, Sven, Niels, Kjell
reserve : alle andere (grote) jeugdspelers en spelers die competitie-ervaring willen opdoen.

Kalender : klik hier


Wit-Wit Dames 2 - Eerste Provinciale
Deze ploeg gaat misschien wel het moeilijkste seizoen tegemoet. Niet alleen moeten door het vertrek van Ine en Flore een aantal dames doorschuiven naar de eerste damesploeg, het zal vooral zaak worden om met het beperkt aantal vrouwelijke spelers het seizoen rond te krijgen. Het lijkt alvast een ideale gelegenheid voor de "ervaren rotten" in deze ploeg om enkele jeugdspelers op sleeptouw te nemen. Dat het behoud in eerste provinciale hiermee een lastige zaak zal worden, doet de uitdaging enkel toenemen.

Spelers :
- Delphine (kapitein), Sophie, Ilse, Julie, Inge, Anneleen
- reserve : Amy, Shelly, Valeska, Femke

Kalender : klik hier


Wit-Wit Gemengd 3 - Derde Provinciale
We sluiten af met de ploeg die dit seizoen misschien wel de meeste kansen op een titel heeft. Vorig jaar verloor deze ploeg slechts heel nipt (en dat op de enige zondag van het jaar dat Dimi moest werken!) de titel bij concurrent Latem. Deze ploeg mag dan ook met ambitie aan het seizoen starten. De achillespees van deze ploeg ligt echter bij de dames. Niet wat het niveau betreft, maar wel in het feit dat ze bij elke wedstrijd present zullen moeten zijn. Veel reservespelers (behalve jeugdspeelsters) zijn er immers niet... Of ze zijn zwanger ;-) Aan heren is er alvast geen gebrek...

Spelers :
- Ilse (kapitein), Delphine, Inge, Sophie
- Dimitri, Hendrik, Frederic, Glenn, Pieter, Christophe
reserve : Femke, Shelly, Amy, Valeska en alle B2-C1-C2-spelers bij de heren

Kalender : klik hier

3 opmerkingen:

Aäron zei

Waarom sta ik niet bij de spelers bij Wit-Wit Heren 4 - Vierde Provinciale?

Erwin zei

Sorry, een foutje... Natuurlijk mag je meedoen met Wit-Wit 4! Je staat er dan ook al tussen!
Maak er een mooi seizoen van!

Erwin

Aäron zei

Jaaa dat zullen we zeker en vast proberen!! meric! :D