25 juli 2011

Seizoen 2011 - 2012 : Liga-ploegen...

Binnen een weekje is het weer zo ver. Maandag 1 augustus staat de eerste training van het seizoen op het programma! Na meer dan twee maanden mogen de racketjes weer uit de hoesjes gehaald worden. Hopelijk heeft de (te) lange pauze alvast de "goesting" aangewakkerd om er weer in te vliegen.

Ook dit seizoen heeft Wit-Wit weer 9 ploegen in competitie : 4 herenploegen, twee damesploegen en 3 gemengde teams. De komende dagen stellen we ze hier even voor. Vandaag de Liga-ploegen. Wat de ambities betreft, is het duidelijk. Na de vele kampioenstitels van vorig jaar staat dit seizoen helemaal in het teken van het behoud. Al zijn er altijd uitzonderingen!

Sta je niet in het lijstje of heb je vragen : aarzal dan niet de kapitein van de ploeg of de competitieverantwoordelijke (Erwin) even te contacteren!

De kalenders van al de ploegen vind je (zoals steeds) ook in de rechterkolom van deze blog.

Wit-Wit Gemengd 1 - tweede Liga
Mix 1 kon zich vorig jaar vrij vlotjes handhaven in tweede Liga, maar ziet nu Flore (A) en Ine (A) naar andere ploegen vertrekken. Uiteraard een hele aderlating. Het is aan Lieselot, Julie en nieuwkomer Hélène om dit verlies op te vangen. De heren zijn nog steeds dezelfde ;-) Het wordt in elk geval een moeilijk seizoen waarbij behoud een straffe prestatie zal zijn!

Spelers :
- Christophe (kapitein), Arno, Jeremie
- Lieselot, Julie, Hélene
- reserve : Ben, Mathieu, Erwin, Grego, Dimi, Sophie

Kalender : klik hier


Wit-Wit Gemengd 2 - derde Liga
Na de onverwachte titel in eerste Provinciale wacht voor deze ploeg het avontuur in Liga. Het wordt in elk geval een Westvlaams avontuur, want alle tegenstanders in de reeks komen uit West-Vlaanderen. Altijd boeiend om nieuwe tegenstanders te leren kennen. Ook hier lijkt behoud het hoogst haalbare! Zeker omdat enkele dames die mee voor de titel zorgden (Julie en Lieselot) nu volle bak zullen mogen meedraaien in Mix 1.

Spelers :
- Erwin (kapitein), Mathieu, Ben, Gregory
- Julie, Hélene, Sophie
- reserve : Dimi, Duch, Jérémie, Ilse

Kalender : klik hier


Wit-Wit Heren 1 - derde Liga
De eerste herenploeg (enkele jaren geleden elk seizoen wel goed voor een titel) werd vorig seizoen gewogen en te licht bevonden in tweede Liga. Vooral in de dubbels en op cruciale punten liet de ploeg het afweten. Toch denken de spelers in tweede Liga hun plaats te kunnen hebben. Het wordt in elk geval een boeiende (maar moeilijke) opdracht om hun stekje weer te heroveren. Het niveau zal hiervoor moeten opgekrikt worden, zeker omdat de reeks enkele sterke tegenstanders voorschotelt.

Spelers :
- Christophe (kapitein), Arno, Jeremie, Ben, Grego
- reserve : Mathieu, Erwin, Dimi

Kalender : klik hier


Wit-Wit Dames 1 - derde Liga
Dankzij de inbreng van (vooral) Flore en Ine (en natuurlijk ook de andere dames!) kon onze eerste damesploeg zich vorig seizoen vlotjes handhaven in derde Liga. Meer zelfs, ze maakten het de titelkandidaten knap lastig. We vallen in herhaling, maar door het wegvallen van Flore en Ine zal het dit seizoen heel wat moeilijk worden. Toch moeten onze dames in staat zijn om het behoud te verzekeren. Enkele dames (o.a. Julie en Ilse) behaalden vorig seizoen een klassementsverhoging en met de komst van Hélène werd de basis toch een beetje verbreed. Samen met Lieselot en Sophie toch een behoorlijk stevig ploegske!

Spelers :
- Julie (kapitein), Lieselot, Hélène, Sophie, Ilse
- reserve : Delphine, Inge, Anneleen

Kalender : klik hier

2 opmerkingen:

Joris zei

En ik ?

Anoniem zei

Als trouwe supporter op het bankje?