20 juli 2011

Terug naar... Den Bruul!!!

Vrijdag 29 juli - 18u30 !
Na meer dan anderhalve maand "zomerstop" begint het ongetwijfeld te kriebelen om weer te badmintonnen. Nog even geduld! Maandag 1 augustus beginnen we er opnieuw aan. Maar als "opwarmertje" staat er eerst nog de jaarlijkse activiteit op de Bruulconcerten op het programma.

Op vrijdag 29 juli verzorgt Wit-Wit "den bar" op de Bruulconcerten. Een activiteit die Wit-Wit op het lijf geschreven is. Zij die er de vorige jaren bij waren weten dat dit meestal wel een plezante bedoening is die bovendien ook nog een bedragje voor de clubkas oplevert.


Graag een seinje aan Joris ( joris.vandenhoucke(at)telenet.be ) als je er vrijdag 29 juli kan bij zijn op den Bruul. We zijn op zoek naar een 15-tal medewerkers. Afspraak om 18u30 in het Bruulpark.


Die dag wordt het muzikale gedeelte trouwens verzorgd door Raf Van Brussel. Kijk op http://www.bruulronse.be/ voor het volledige programma van Bruul 2011. Het is bovendien een ideale gelegenheid om elkaar na twee maanden nog eens te zien en af te spreken voor de eerste training op maandag 1 augustus.


Tot dan! Het bestuur.


Geen opmerkingen: