20 oktober 2011

Eerste winst voor Mix 1

Mix 1 behaalde maandag thuis een belangrijke zege. Na een spannende ontmoeting werd nipt gewonnen van een oude bekende uit de reeks : Lokerse. Een belangrijke zege. Want hoewel Wit-Wit nog steeds laatste staat in het klassement doet het nu weer volop mee in de strijd om het behoud. Een verslagje van Julie :

Wit-Wit G1 – Lokeren G1 : 5 - 3
Vorige maandag speelde Mix 1 zijn laatste wedstrijd uit de heenronde. Kapitein Duch ging er van uit dat zijn ploeg tegen Lokeren altijd net iets meer kan en voorspelde minimum een drawke (en hopelijk winst.) En zo geschiedde. Spelers van dienst: Arno, Djé, Duch, Lieselot en Julie

De dubbels waren spannend, spannendst, spannenderderder. Arno en Djé speelden een superlange eerste set en verloren die jammer genoeg met 29-30!!! De twee andere sets waren al even spannend. Lokeren kon in de 3e set het matchpunt gelukkig niet verzilveren en dankzij ijzersterke services van Djé werd met een ‘ace’ de wedstrijd binnengehaald. Lieselot en Julie speelden ook een sterke wedstrijd, waarbij de eerste set een opwarmertje was voor wat komen zou. Beide dames voelden dat ze "beter" waren dan hun tegenstandsters maar het mocht niet baten. In de derde set konden ze het op 20-20 niet afmaken en verloren jammer genoeg.

Arno mocht het opnemen tegen Sander en het blijft een feit : ook zonder training blijft Arno het goed doen. Een discussie over punten en 2 sets later kon Wit-Wit alweer een puntje op het scorebord noteren. Ondertussen werd er besloten om de 3 volgende enkels samen te spelen. Duch speelde een spannende enkel tegen Jordy van der Sypt, maar kon deze niet naar zich toetrekken. Frustratie alom bij de kapitein, daar Jordy op cruciale punten telkens de shuttle aan ‘diggelen’ klopte… De dames hadden wat goed te maken na hun dubbel en deden dat ook. Beide wonnen in 2 sets, waardoor een draw voor Mix 1 reeds een feit was.

Maar de ploeg wou meer. Tijd om te mixen dus. Duch en Julie speelden geen slechte wedstrijd en deden goed mee, maar winst zat er niet echt in. Alle ogen waren nu gericht op Lieselot en Arno die een ijzersterke wedstrijd speelden. Scherpe smashes van Arno en een sterke Lieselot aan het net vormden de ideale combinatie. Ze speelden een spannende 3-setter en wonnen. De kapitein van Lokeren kon er niet echt om lachen en zijn racket zag de andere hoek van de sporthal.

Eindscore: 5-3 en het deed deugd. Mix 1 is nog niet uitgeteld en doet na deze winst nog altijd mee voor het behoud! Maandag staat alvast de terugwedstrijd tegen de 1e in zijn reeks gepland: De Mintons. (Verslag : Julie)

1 opmerking:

Julie zei

http://www.lokersebc.be/?p=8200

Verslagje van Lokerse zelf :)