30 oktober 2012

Competitieuitslagen

De voorbije dagen werden heel wat competitiewedstrijden afgewerkt. Niet van alle ploegen komt nadien een verslagje binnen (hint, hint), daarom zetten we deze uitslagen hier even op een rijtje. Uiteraard zien we liever een langer verslagje binnenvallen in de mailbox...

Pluimplukkers D2 - Wit-Wit D2 : 8 - 0
De (tweede) damesploeg botste in Gent op een veel te sterke Pluimplukkers. Zowel qua klassementen als spelniveau was de ploeg van de Pluimplukkers net te sterk. Na een snelle ontmoeting stonden de dames (na een regenachtige terugrit) al even snel weer thuis ;-)

Wit-Wit H3 - 4Ghent H1 : 1 - 7
Ook Heren 3 is nog op zoek naar punten in de strijd om het behoud in tweede Provinciale. Het kon die echter niet rapen in de thuiswedstrijd tegen 4Ghent. Alleen het "geroutineerde" koppel Venter / Moerie kon een dubbelke winnen. Alle andere wedstrijden gingen verloren, al zaten er wel enkele (frustrerende) driesetters tussen.

Wit-Wit D2 - Drive D1 : 1 - 7
Opnieuw een nederlaag voor onze (tweede) damesploeg. Al kwam dé prestatie van de dag wel van Shelly die won van een B2! Het ziet er voor Dames 2 naar uit dat ze de degradatie uit eerste Provinciale nog moeilijk zullen kunnen ontwijken. Zonder punten staan ze immers op de laatste plaats. Het is echter deugddoend om te zien hoe de nieuwe (jonge) speelsters hun weg vinden in de competitie. Deze ploeg moet volgend jaar (een reeksje lager?) zeker in staat zijn om enkele potten te breken.

Wit-Wit G1 : DZ G2 : 4 - 4
Met dit drawke verliest Mix 1 voor het eerst punten in deze competitie. Al had een overwinning ook gekund. Enkele wedstrijden gingen immers erg nipt (in verlengingen) verloren. De ploeg blijft wel op kop in derde Liga A, al volgt De Westhoek op amper 1 puntje...

Oudegem G3 - Wit-Wit G3 : 3 - 5
Mix 3 leek op een vlotte overwinning af te stevenen maar moest op het einde nog spurten om de overwinning binnen te halen. Een knappe uitzege tegen de tweede in de stand. Met deze eerste zege doet de ploeg ook een goede zaak om de strijd voor het behoud in tweede Provinciale.

Geen opmerkingen: