03 november 2012

Mix 3 heeft eerste zege beet

Met grote honger voor een mogelijke overwinning, reden we maandag naar de sporthal van Oudegem die blijkbaar voorzien was van een nieuw laagje vloer.
We startten (zoals steeds) met de dubbels. Zowel de heren als de dames moesten eerst wennen en verloren hun eerste set. Gelukkig werden bij beide koppels de twee volgende sets gewonnen. Dit was bij de dames geen sinecure! Ze moesten alles uit de kast halen om de derde set te winnen met 27-25 … We waren dus goed opgewarmd om onze enkels aan te vatten. Ook deze keer opnieuw veel drie-setters! Dimitri –“onzen Dimi”- won nipt van een sterke tegenstander en ook Ilse was eindelijk aan een overwinning toe. Maar eerlijk, zowel zij als haar tegenspeelster hadden erg last van stress! Gelukkig voor Ilse draaide de derde set in haar voordeel uit met slechts twee punten verschil.
Daarna mochten Jochim en Delphine beginnen. Ook zij waren erg gemotiveerd! Helaas is het voor onze lieve Delphine niet gelukt die avond. Jochim heeft met overtuiging zijn enkelwedstrijd weten te winnen en was daar erg blij mee! Ook de ploegkapitein was erg happy want Jochim had met zijn overwinning voor winst voor de ploeg gezorgd !
Tenslotte moesten we de mix-wedstrijden spelen. Gelukkig was de winst al binnen want de tegenstanders waren erg sterk in de mix-discipline! Zo was de match van Delphine en Jochim veel te snel gedaan en ook Dimi en Ilse moesten hun meerdere herkennen. Ilse gaf haar laatste high-five van die avond aan Dimi met de woorden: “Sorry Dimi , maar ik wist echt niet waar ik die shuttle moest leggen om te kunnen scoren.” Een einde in mineur, maar dat was snel vergeten met de eerste overwinning op zak. Het is nu zaak om verder te knokken voor het behoud.

Kapitein Ilse.

Geen opmerkingen: