23 oktober 2012

Dit was misschien wel te gemakkelijk...

Latem H3 - Wit-Wit H5 : 0 - 8
Wanneer de laatste van het klassement de ongeslaagde leider op bezoek krijgt , mogen we vrezen dat dit een éénzijdige ontmoeting kan worden. Dat was ook wat in werkelijkheid gebeurde... Renaat had trouwens in de wagen duidelijk gezegd "Wij gaan deze keer voor 8-0 en niet minder!"

Onze ploeg was terug gewijzigd want Gatien had verstek moet geven door kwetsuur aan zijn knie. Wij zullen hem de twee volgende wedstrijden ook missen en wensen hem een spoedig herstel. Kevin (broer van Mathieu D. en kersvers lid van Wit-Wit maar in een ver verleden nog C2) was opgetrommeld en vervoegde Nathan, Kjell, Renaat en Quentin. Wij waren dus klaar met 5 "C2" om 6 moedige Latemse "D" spelers te verslinden. Het wordt uiteindelijk een demonstratie zonder glans. Niemand deed en moest een uitzonderlijke prestatie neerleggen om een droge 0-8 op het scorebord te zetten. Te gemakkelijk dus... en ook weinig te vertellen. Ik heb gekozen om enkele cijfers te vermelden, sprekende cijfers! 8 overwinningen tegen 0, 16 sets tegen 0, 336 punten tegen 170, de ruimste overwinning voor Kevin (21-4 / 21-5) en een ontmoeting die maar anderhalf uur duurde.

Nog iets aan toe te voegen? Neen, of toch ja ... wij doen een oproep aan de Wit-Wit-ers om een geldinzameling te organiseren om Kjell een lawaaierige wekker te kunnen kopen. Niet altijd gemakkelijk om op zondagmorgen te spelen...! Volgende match spelen wij thuis tegen Shuttle Stars, zeker een moeilijkere opdracht.

Kapitein Jean-Marc

Geen opmerkingen: