11 september 2006

Update : Competitie echt van start.

Zondag is de bal van de competitie definitief aan het rollen gegaan. Maar liefst drie ploegen moesten aan de bak.
Wit-Wit 2 had de eer om op het onmogelijk uur van 10 uur 's morgens aan de slag te moeten in Lovendegem. Als kampioen in tweede A en dus nieuwkomer in eerste provinciale mochten ze starten tegen de andere nieuwkomer Badlove, die vorig jaar kampioen werd in tweede B. Met de ovERWINaar als nieuwe ploegkapitein / speler boekten ze een eerste overwinning : 3 - 5 ! Zoals we van hem gewoon zijn pakte hij uit met een tactische opstelling ;-) In de dubbels liep alles volgens plan en WW2 stond 1 - 3 voor... De enkels pakten echter verrassend anders uit. Niet Arno en Heylie wonnen (zoals gehoopt) hun wedstrijd, maar Venterke en Dimi zorgden voor de overwinning! Al bij al een collectieve prestatie waarbij alle vijf spelers een aandeel hadden in de overwinning.
Wit-Wit 3 mocht op een menselijker uur (in de namiddag) aantreden tegen de eerste ploeg van Lochristi. Het werd een vrij zware 7 - 1 nederlaag tegen een tegenstander die qua opstelling behoorlijk lastig uit de hoek kwam. Ondanks een B1 en een B2 speler zorgden ze er immers voor dat alle dubbels met "plastiek" gespeeld konden worden :-( Niet direct de specialiteit van "Wit-Wit"... Of zoals Grego het (met de woorden van Lokerse) zegt : Het was weer beuken of neuken... Geen paniek echter! Er volgen nog 13 wedstrijden en WW3 stond zeker nog niet op z'n sterkst.
's Avonds mochten de meisjes van Wit-Wit 1 D dan voor het eerst het nieuwe systeem "in 't echt" uittesten tegen Drive 1 D. Met een wat verzwakte ploeg (lichte blessures, beetje ziekjes of hoogzwanger...) speelden ze toch 4 - 4 gelijk tegen Drive. (En geen overwinning dus zoals onze "bron" ons eerst verkeerd influisterde.)
Al bij al geen slechte start voor Wit-Wit.
Bij deze ook nog een oproep aan alle ploegkapiteins (of spelers) om na elke wedstrijd het resultaat door te SMS-en naar Erwin en nadien eventueel een verslagske door te mailen. Kwestie van deze blog wat up-to-date te houden.

P.S. In de rechterkolom valt vanaf nu ook een bestandje te downloaden met alle wedstrijden van Wit-Wit in chronologische volgorde. Ook de uitslagen worden hierbij regelmatig aangevuld.

Geen opmerkingen: