05 september 2006

Wit-Wit op pad

Het voorbije weekend was een druk weekendje voor de "familie" Wit-Wit. Op vrijdagavond trok een kleine delegatie (foto) naar Oudenaarde om er aanwezig te zijn op een receptie ten huize van Albrecht Herreman.

Onze "Albie" (foto) neemt er vanaf volgende week immers bakkerij "Presence" (foto) over en daar moest op geklinkt worden. We wensen Albie en zijn vriendin heel veel succes bij deze onderneming. Het wordt alvast vroeg opstaan...

Daarna hadden de Wit-Wit-deelnemers en hun partners (foto) van de AXI-bedrijvensportdag nog iets te vieren in restaurant "La Difference". Eerder op deze blog kon je immers lezen hoe Wit-Wit daar een knappe tweede plaats veroverde. De prijs hiervoor (restaurantbons) moest nog genuttigd worden...
Het werd een "gezellig" avondje. Een impressie :


Inderdaad : heel "gezellig" ;-)


Even later vroeg Joris plots de hand van Babs...
Wat Grego daar van vond?


Die had enkel oog voor onze schone serveuze !


Wat later kregen we ook nog bezoek van iemand uit een ander ploegske. Hoewel "mijnheer Duch" slechts vierde was in de einduitslag voerde hij toch het hoge woord ;-).

Op zaterdag was het dan afspraak ten huize Dimi voor een geboortebezoekje. Zowat het voltallige bestuur (foto) was aanwezig om "eindelijk" ons cadeau "officieel" aan Dimi en Lesly te overhandigen.
Het moet gezegd : "ne schone cadeau", nietwaar? (foto)








Zondag tenslotte, mochten de dames van Wit-Wit 2 de dans openen in de provinciale competitie 2006 - 2007. Met succes! (Zie hierna.)

Geen opmerkingen: