11 november 2006

Een oproep...

Beste Wit-Wit-ers

We spelen nu al een maandje in onze nieuwe "thuishaven"... En geef toe, we hebben er ons niet op verslechterd ;-) Toch zou ik langs deze weg nog een oproep willen doen voor volgende zaken :
  • Het opstellen van 14 terreinen neemt heel wat tijd in beslag. Als iedereen hierbij een handje toesteekt, kan iedereen sneller aan de slag. Duik niet eerst snel nog de kleedkamers in of wacht niet tot jouw terreintje er staat om dan te beginnen spelen. Diegene die de pleintjes wel zetten kunnen anders steeds maar als allerlaatste het terrein op.
  • Een handje helpen bij de afbraak wordt erg gewaardeerd! Wanneer je op het eind van de avond de laatste bent van jouw rij terreintjes (en op de andere rij spelen ze nog) breek dan samen met je partner of tegenstrever alvast jouw rij terreintjes af. Anders is het om 22.30 uur sprinten voor de laatsten om alles op te ruimen voor de lichten uit gaan...
  • Ruim aan het eind van een wedstrijd of bij het verlaten van de zaal je eigen pleintje op! Kapotte, maar nog bruikbare pluimen, kunnen in de "kar van den delhaize", de anderen in de vuilbak. Laat dit werkje niet aan anderen over...
  • Lege flessen water en sportdrank horen in de vuilbak.
We hebben er een dubbel aantal terreintjes bij, maar laten we er samen voor zorgen dat het werk bij het opzetten, afbreken en opruimen van de zaal niet verdubbelt voor enkelen.

Geen opmerkingen: