10 november 2006

Eindelijk winst in 't Rosco

Druk dagje gisteren... Zowel de dames van Wit-Wit 1 als de heren van Wit-Wit 3 hadden een thuiswedstrijd op het programma. De ban werd gebroken en Wit-Wit kon "thuis" eindelijk eens winnen. De dames haalden het met 5 - 3, de heren hadden een iets ruimere marge en stuurden die van Landegem terug met een 7 - 1 nederlaag.

WIT-WIT 3
Het begon allemaal nochtans niet schitterend. Erwin en Venterke begonnen krasselend aan de eerste dubbel. Hoe ze die wedstrijd uiteindelijk wonnen is nog altijd een raadsel. Gelukkig konden hun tegenstrevers de zenuwen niet altijd de baas en "chookten" ze een beetje. Tweemaal haalden Erwin en Venterke een 12 - 19 achterstand op. Niet vanzelfsprekend... In de derde set haalden ze het tenslotte met 25 - 23 na twee matchballen weggewerkt te hebben. Gelukkig ging het in de tweede dubbel heel wat vlotter bij Dimi en Erwin, met gemakkelijke winst tot gevolg. Ondertussen troefden de twee vaste waarden van Wit-Wit 3, Moerie en Joris, hun tegenstanders netjes af in de derde en vierde dubbel. (Al moet hierbij gezegd dat die van Landegem geen mietjes waren : als "echte mannen" kozen ze voor veer terwijl ze ook met een "plastiekske" hadden kunnen spelen. Respect!) Wit-Wit 3 dus op schema met een 4 - 0 voorsprong. Moerie werkte zich in zijn enkel flink in het zweet en haalde het in twee sets. De winst was binnen. Erwin voegde daar ook nog vrij vlot een wedstrijdje aan toe en Dimi bracht na een driesetter de tussenstand op 7 - 0. Het was aan de jarige "president" om de kroon op het werk te zetten. Venterke speelde niet meteen zijn beste wedstrijd en ging in twee sets de boot in. (Hij wordt er natuurlijk ook niet jonger op hé ;-) Als enige verliezen : dat werd trakteren! Iets wat hij toch al van plan was ;-) Vlotte winst dus. En ook in den "tweede tem" ging deze keer de winst naar Wit-Wit. Want er werd nog maar eens bewezen dat die cafetaria (excuseer, sportcafee) op termijn niet altijd een goeie zaak zal zijn voor de algemene conditie ;-) (Erwin)

WIT-WIT 1 Dames
Eindelijk was het zover : op donderdag 9 november speelden de dames van WIT-WIT 1ste provenciale hun eerste thuiswedstrijd. De tegenpartij, de dames van 4Ghent kwamen met maar liefst 6 speelsters aandraven om onze nieuwe zaal te bewonderen! Met veel enthousiasme begonnen beide partijen aan de dubbelwedstrijden. Flore en Els wonen beide dubbelspelen. Inge en Anneleen verloren een felbevochten driesetter en moesten ook in het volgende dubbelspel de overwinning aan de dames van 4Ghent laten. Na de eerste vier wedstrijden stond de stand dus op 2 - 2. Alle druk lag bij de enkelwedstrijden. Zowel Flore, Anneleen en Els konden hun enkel binnenhalen waardoor de overwinning een feit werd. Inge verloor na een knappe wedstrijd. De eindstand werd 5-3. Het vele trainen door de dames in de nieuwe sporthaal laat duidelijk zijn sporen na!!! (Els)

Geen opmerkingen: