28 november 2006

Winst voor WW2 en WW3

Gisteren moesten Wit-Wit 2 en Wit-Wit 3 op hetzelfde moment een wedstrijd afwerken. Aangezien heel wat dezelfde spelers in deze beide ploegen aantreden en Joris er niet kon bij zijn, was het even wat puzzelen. En zo kwam het dat ons gloednieuw lid Pierre gisteren al zijn debuut maakte in de competitie. Onder leiding van Venterke won Wit-Wit 3 met 3 - 5 op verplaatsing in Maldegem en blijft zo nog steeds uitzicht hebben op de titel in derde provinciale.
Wit-Wit 2 haalde een erg gemakkelijke zege. De mannen van Denderleeuw zakten (in eerste provinciale!) zowaar met een C2 en een D naar Ronse af. In een mum van tijd stond het dan ook 4 - 0. Enkel Arno en Dje hadden het een beetje moeilijk in hun dubbel (tegen 2 B2's). Erwin, Dimi en Arno werkten ook hun enkel vlotjes af zodat het snel 7 - 0 stond. Een perfecte score zat er niet in want den Dje verloor verrassend tegen een B2. Hoewel "verrassend"... hij was nog vermoeid van gisteren en bovendien weten we allemaal dat Djé pas op zijn best is tegen beter (of gelijke) tegenstanders. Dankzij deze zege en met behulp van wat mannen van den eersten ploeg ;-) lijkt WW2 nu al goed op weg om het behoud te verzekeren en kan het de terugronde rustig afgewerken.
Ook den "après" werd trouwens overtuigend gewonnen door Wit-Wit (o.a. tegen de mannen van het BK 2007...). Met dank aan Babs en nen dikke pieper voor haar verjaardag (vandaag)!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Amai Erwin! Zo laat derin en al zo vroeg posten op den blog... Ge zijt nen echten! Mijn hoofd zou der nog niet naar gestaan hebben deze morgen....

Anoniem zei

Babs,

Dat is niet alleen mijn verdienste, maar vooral van mijn twee vedetten Sebbe en Kobe die er om 6.30 uur al weer stonden... En ik citeer "Papa, ik heb kakaaaaaaaa gedaaaaaaaaaaaan" Tja, en dan is ne mens wakker en moet ge iets doen hé tegen dat ge ze naar school kunt brengen.
Trouwens nog ne keer ne dikke proficiat en merci voor gisteren!

Anoniem zei

Dikke proficiat, Babs!!!!!

Anoniem zei

Proficiat aan witwit 2 en natuurlijk ook aan babs.