26 november 2006

Hiep Hiep Hoera !!! (x100)

Twee redenen om te juichen :
  • Dit is de 100 ste "post" op deze blog! Gestart ergens in april 2006 mogen we deze blog stilaan beschouwen als een gevestigde waarde en een extra medium in de communicatie met leden en symphatisanten van Wit-Wit. Iedereen blijft hierbij ook uitgenodigd om "comments" te geven...
  • De mix won zonet met 3 - 5 van Drive (een verslagske)

Dames houden mix op titelkoers...

Wegens een blessure moest kapitein Duch in laatste instantie afhaken. Gelukkig kon met Arno een geweldige vervanger opgetrommeld worden. Voorts bestond de ploeg die Drive (tweede in de stand) moest bekampen uit Djé, Els en Charlotte. Het was een ontmoeting die afweek van de normale gang van zaken. Zo won Djé geen enkele wedstrijd, iets wat echt zelden gebeurt...! Het waren deze maal echter de dames die de mixploeg aan de overwinning hielpen! Charlotte en Els wonnen de damesdubbel en elk hun enkelwedstrijd! De heren dubbel ging zoals gezegd verloren, maar ook Arno won zijn enkelwedstrijd, zodat het voor de mixwedstrijden 2-4 stond voor Wit-Wit. Arno en Charlotte wonnen hun mixwedstrijd en bezegelden zo het lot van Drive. Wit-Wit Gemengd blijft hiermee (in eerste provinciale) verrassend in het spoor van de ongeslagen leider Oudegem 1. Het treffen tussen Wit-Wit en Oudegem staat maandag 11 december op het programma...

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Een dikke proficiat aan mijn speel(st)ers!!! Ik ga er van uit (Dje) dat je ze als goede ploegkapitein nen goeien aanmoedegings klets hebt gegeven, ons vrouwen!?

Anoniem zei

Merciekes anonymous. En 't ja, misschien hadden de vrouwen hem beter gestimuleerd en aangemoedigd!!! Maar ik kan wel zeggen dat hij voor een frietje en een pintje geen enkele aanmoediging nodig had!

Anoniem zei

Die frietjes en pintjes lagen gisteren nog duidelijk op zijn maag... ;-)

Anoniem zei

Nog nen dikke proficiat aan Erwin alias Victory met de reeds meer dan 100 "posts" op het door hem in het leven geroepen "Zwart op witwit" blog.
Aan het stijgende aantal reacties te zien lijkt dit echt wel het communicatiemiddel bij uitstek geworden om op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen binnen onze badmintonclub. Tevens word hierdoor de interactie met het publiek en leden aangewakkerd. Erwin, je bent als het ware de communicatieambtenaar van Wit-Wit.
Voor t'stad Ronse een gemiste kans om een communicator met "visie" aan te werven!

Anoniem zei

Snif, snif. Ik pink een traantje weg bij zoveel lieve woordjes ;-) Maar laat ons bescheiden zijn en weten dat er nog veel te verbeteren valt (aan de communicatie naar de leden toe). Enfin... op naar de 1000 posts en dubbel zoveel comments zou ik zeggen!