06 februari 2007

Mix wint (waardoor WW2 verliest)

Gisteren stonden twee uitgestelde wedstrijden op het programma. De mix-ploeg van Wit-Wit wist de positieve lijn van zondag door te trekken en won voor de tweede keer in twee dagen. Enig nadeel was dat Wit-Wit 2 hierdoor wat verzwakt aan de aftrap stond voor hun wedstrijd en verloor. De verslagen :

Den "derde set" was lastige bevalling...

Wit-Wit 1 Gemengd heeft gisteren geen steek laten vallen in de race om de titel. Het won met 7 - 1 van 4Ghent. Hoewel de cijfers anders laten vermoeden werd het toch geen simpele overwinning. De ploeg was op z'n sterkst met Arno, Dje, Duch, Els, Flore en Charlotte op het wedstrijdblad. Arno en Dje wonnen vlot de heren dubbel, maar de dames verloren erg nipt in drie sets. Daarna kwam echter een sterk staaltje enkelwedstrijden. Zowel Arno, Duch, Els als Charlotte wonnen hun wedstrijd, al diende Charlotte daar wel diep voor te gaan. Tussenstand 5 - 1!
Gezien de overwinning al binnen was stond Djé (die andere en leukere "avondlijke" plannen had ;-) zijn plaats in de mixwedstrijd graag af aan Duch. En hij mocht spelen voor zijn geld! Want toen Arno en Flore al lang hun mix gewonnen hadden waren Els en Duch nog altijd bezig. Om 22u48 wonnen ze tenslotte met 22 - 20 in de derde set. Einduitslag : 7 - 1! En ere wie ere toekomt : ook in den "tweeden tem" (alias "derden set") is Duch (foto) diep moeten gaan om te winnen. Hoewel Babs en Grego hem nog tot 01 uur wisten bij te staan heeft hij tot 01u54 (alleen) weten stand te houden om toch maar te winnen. Respect!

Stunt Venterke helpt WW2 niet vooruit

Ook Wit-Wit 2 speelde een inhaalmatch. Deze wedstrijd werd uitgesteld omdat de tegenstanders (Badlove) op het moment van de eigenlijke wedstrijd niet over genoeg spelers konden beschikken (ik weet het, ik ben veel te goed... :-). Nu de ploegkapitein ook nog Arno en Dje zag "overlopen" naar de mix (ik weet het, ik ben veel te goed... :-) stond WW2 voor een lastige opdracht. Badlove staat immers tweede in de stand. Grego, Dimi, Venterke en Erwin maakten er alsnog het beste van. "Captain" Erwin werkte (weeral) een tactisch plannetje uit en speelde Grego en Erwin als derde en vierde dubbel uit. Dimi en Venterke kregen de opdracht om te stunten in dubbel één en twee. Ondanks het bij momenten goede weerwerk verloren ze toch beide dubbels. Grego en Erwin speelden eindelijk weer een beetje op (het oude) niveau en wonnen twee maal in drie sets. Tussenstand 2 - 2.
Erwin rekende nu op Dimi (enkel 4) en Grego (enkel 3) om een gelijk spel uit de brand te slepen. Het was echter Venterke (foto) die voor de verrassing zorgde en als tweede enkel een zwaarbevochten zege haalde! Een knappe prestatie waarvoor hij heel diep was moeten gaan! Ondertussen verloor Erwin tegen de eerste man van Badlove en moest ook Grego zijn meerdere erkennen in zijn tegenstander. Alle hoop was op Dimi gericht. Maar ook Badlove had het wat tactisch gespeeld en een hele sterke tegenstander als laatste man opgesteld. (Arno verloor er nog van in de heenronde...) Dimi vocht voor wat hij waard was, maar hij kon in de derde set de 3 - 5 nederlaag niet vermijden...

Geen opmerkingen: