04 februari 2007

Mix naar Liga ??? (UPDATE)

Mixploeg stunt tegen Oudegem !!

Zonet heeft de mixploeg van Wit-Wit concurrent Oudegem in eigen huis verslagen met 3 - 5. Het werd een heuse thriller die besloten werd in de allerlaatste set van de allerlaatste wedstrijd. Net als de wedstrijd in de heenronde was deze ontmoeting enorm spannend, al verliep ze wel heel anders. Deze maal speelden Flore, Els, Dje, Arno en Duch. En daar waar de vorige keer nog alle vier de enkelwedstrijden gewonnen werden kon nu enkel Els haar enkel winnen. Flore, Duch en ook Arno verloren. Gelukkig werden voordien de heren en dames dubbel wel gewonnen.
Het stond dus 3 - 3 bij aanvang van de mix-wedstrijden. Flore en Arno wonnen, waardoor de winst van Els en Dje (foto) moest komen. In een allesbeslissende derde set wisten ze echter de overwinning binnen te halen! Een heel belangrijke set. Het betekende immers het verschil tussen 4 - 4 (waarbij Oudegem aan de leiding bleef) of 3 - 5 winst (waarbij Wit-Wit de koppositie overpakte). Els en Dje haalden het in een heuse thriller met 22 - 24 waarbij ze ook twee matchballen tegen wisten weg te werken!!! Een dikke proficiat aan de hele ploeg! Het is nu zaak om geen enkele steek meer te laten vallen! Geen gemakkelijke opdracht! Te beginnen met de wedstrijd van morgen tegen 4Ghent. Wie weet hebben we straks een tweede ploeg in Liga... (Dromen mag, maar met beide voetjes op de grond ;-)

1 opmerking:

Anoniem zei

Beste Wit-Wit-ers,

Dit was het verslag "van den andere kant", gevonden op de blog van Oudegem :

Oudegem 1G - Wit Wit 1G
Vorige week leed Oudegem 1G een bijzonder pijnlijke nederlaag tegen Wit Wit Ronse. Het werd 3-5 in een zeer spannende ontmoeting. Bart en Gert verloren de heren dubbel met 21-18 in de derde set. Nathalie en Isabelle maakten het nog spannender, zij verloren met 22-20 in de derde set. Nathalie ging hierna onderuit in haar enkelspel. Isabelle won daarna nipt tegen het 12 jarige talent, Flore Vandenhoucke. Gert won zonder moeite van Flore's broer, Arno Vandenhoucke. Bart won eveneens van Christoph Dujardin. Dit seizoen verloren we nog geen enkele gemengde wedstrijd... Tot vorige zondag dan. Bart en Isabelle gingen onderuit met 2x 21-18 tegen Arno en Flore. Gert en Nathalie maakten er een thriller van tegen Jeremy en Els. Uiteindelijk werd het pleit beslecht in het voordeel van Ronse met 21-23 in de derde set. Door deze overwinning springt Wit Wit over Oudegem 1G naar de kop in eerste provinciale. Op deze manier neemt de ploeg uit Ronse een serieuze optie op de titel.